ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ



Δύο πράγματα είναι άπειρα όπως είπε ο Αϊνστάιν. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Η πρωτοπορία Αθήνας είναι το κλασσικό παράδειγμα του δεύτερου που κατανοεί όπως θέλει ή καλύτερα όπως της συμφέρει τις προτάσεις μας. 


Για να γίνουμε σαφείς εμείς κύριοι αναφέραμε πως το δοτό σύνταγμα του 60 άφηνε το περιθώριο στις εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν για αποκατάσταση της ειρήνης το οποίο εκμεταλλεύτηκε η τουρκία για να εισβάλει.

Στην γελοία ανακοίνωσή σας αναφέρετε πως το Σύνταγμα του 1960, το δοτό, το ετεροβαρές, αλλά το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο κείμενο κατοχύρωσης του λαού μας, δίνει δικαίωμα σε εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν για να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ το Σύνταγμα, όχι για να σφάξουν και να εκτοπίσουν. Εμείς κύριοι το γνωρίζουμε και γι' αυτό δεν δεχόμαστε να τους παραδώσουμε ούτε και ένα εκατοστό της πατρίδας μας και εναντιωνόμαστε στα προδοτικά σχέδια του ηγέτη σας Ν.Ανανστασιάδη. Απ' ότι φαίνεται όμως εσείς μπορεί να το γνωρίζετε αλλά εθελοτυφλείτε γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να πάτε ενάντια στην προδοτική πολιτική του κόμματός σας.

Αν δεν εθελοτυφλούσατε δεν θα δεχόσασταν επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις με αυτούς που έσφαξαν και εκτόπισαν και δεν θα χειροκροτούσατε αυτόν που πήγε στον γάμο της κόρης του Ταλάτ (ενός από τους κύριου υπαίτιους της τουρκικής εισβολής, των σφαγών και των εκτοπισμών). Αν κάποιοι νομιμοποιούν την εισβολή είναι ο Νίκαρος με το σινάφι του που αποδέχονται τις διαπραγματεύσεις με τον ψευδοπρωθυπουργό αναγνωρίζοντας τους σαν κράτος νομιμοποιώντας έτσι τα τετελεσμένα της εισβολής και υποβιβάζοντας το κυπριακό σε δικοινοτικό πρόβλημα αντί πρόβλημα εισβολής και κατοχής.

Οι συνάδελφοι της πρωτοπορίας απλά ψάχνουν αφορμές για να κτυπήσουν την μόνη φωνή που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της πατρίδας μας από τον άνθρωπο που αυτοί εξέλεξαν. Ψάχνουν αφορμή για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και ίσως να καταφέρουν να κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ ξέροντας πως στηρίζουν τον εθνοπροδότη Ανα(ν)στασιάδη.

Πηγαίνετε κύριοι σε κανένα επαναπροσεγγιστικό συμπόσιο με παράνομα τ/κ κόμματα μαζί με τον πρόεδρο σας όπως κάνατε και παλαιότερα γιατί ο φοιτητής της Αθήνας σας έχει μάθει και δεν μπορείτε να τον ξεγελάσετε πλέον.

Υ.Γ.1: Το mea culpa του Αναστασιάδη είναι το κοινό ανακοινωθέν; Πώς διαφέρει η ΔΔΟ του ανακοινωθέντος από τη ΔΔΟ του σχεδίου Ανάν. Αφού δεν είστε μειοδότες γιατί στηρίξατε τον Νίκαρο στο κοινό ανακοινωθέν; Πρακτικά της ΕΦΕΚ μπορούμε να κυκλοφορήσουμε και εμείς.

Υ.Γ.2: Τελικά θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες ο Νίκαρος μετά την παραβίαση της ΑΟΖ από τους τούρκους ή είναι άλλη μια κενή "δέσμευση";

Υ.Γ.3:  http://www.youtube.com/watch?v=5ME3qkC11Yo... Ρεαλιστικά ομιλούντες είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ



ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.