ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ



Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τις εξελίξεις στην ιδιαίτερη μας πατρίδα την Κύπρο και τα όσα διαδραματίζονται δεν μπορούν παρά να μας ανησυχούν. Θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας.


Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη μας ανακοίνωση, ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης πριν ένα μήνα σχεδόν, συμφώνησε με τον κατοχικό ηγέτη του ψευδοκράτους Έρογλου την βάση λύσης του κυπριακού με σκοπό να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες. Στο «κοινό ανακοινωθέν» λοιπόν, η μορφή λύσης που προτείνεται είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία την οποία ο κυπριακός Ελληνισμός την απέρριψε το 2004 απορρίπτοντας το σχέδιο Ανάν. Δεν ήταν ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης που δεσμεύτηκε προεκλογικά να μην επαναφέρει το καταστροφικό αυτό σχέδιο;
Από τη στιγμή που θέλει να μετατρέψει την Κ.Δ. σε ομόσπονδο κράτος το περιεχόμενο της βάσης λύσης δεν πρόκειται να αλλάξει, απλά θα πάρει άλλο όνομα.

Απ’ ότι φαίνεται ο Νίκαρος έχει πρόβλημα στην κατανόηση του τι εστί «δεσμεύομαι». Λίγες μέρες προτού η τούρκικη φρεγάτα «Μπάρμπαρος» παραβιάσει το χωρικά ύδατα της Κύπρου, ο Νίκαρος «δεσμεύτηκε» στο να σταματήσει τις συνομιλίες αν η τουρκία συνεχίσει προκλητικά να επεμβαίνει στην Κυπριακή ΑΟΖ. Μέτα το συμβάν όμως, ο όχι τόσο μεγάλος και τρανός τελικά, Νίκος διατηρεί σιγή ιχθύος και αφήνει το γεγονός απαρατήρητο.

Θέλουμε να ανατρέξουμε και στις υπόλοιπες προεκλογικές του «δεσμεύσεις» όπως το μη κούρεμα των επενδύσεων του λαού, που όλοι γνωρίζουμε πως εξελίχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως επίσης στην «δέσμευση» ότι δεν θα πωληθούν οι ημικρατικοί οργανισμοί την οποία επίσης αθέτησε.
Ο Νίκος ή είχε εμπαίξει τελικά τον λαό προεκλογικά ώστε να εκλεγεί ΠτΔ ή απλά δεν έχει την δύναμη να κρατήσει τον λόγο του και άρα δεν είναι κατάλληλος για το αξίωμα αυτό. Δυστυχώς μετά τον ανίκανο Χριστόφια και την τραγική του πενταετία στην κυβέρνηση, ο Αναστασιάδης δεν είναι ο σωτήρας όπως τον χαρακτήριζαν προεκλογικά αλλά άλλος ένας ανίκανος πρόεδρος στο τιμόνι του πολύπαθου τόπου μας.

Συμφοιτητή/ Συμφοιτήτρια

Είναι καιρός να αφυπνιστούμε όλοι μαζί και να μην επιτρέψουμε σε κανένα άλλο ανίκανο πολιτικάντη να καταστρέφει τον τόπο μας. Η ποινή του να μην ασχολείσαι με τα κοινά είναι ότι σε διοικούν κατώτεροι σου όπως είχε πει και ο φιλόσοφος Πλάτωνας. Όλοι μαζί ας σταθούμε εμπόδιο σε κάθε ξεπουλημένο πολιτικό γιατί το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας είναι ευθύνη όλων μας. Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν μπορούν να μας διοικούν αυθαίρετα. Φτάνει πια η κοροϊδία.


ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.