ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Αμερικανική δεξίωση στα κατεχόμενα


Η πρεσβεία των ΗΠΑ προχώρησε σε δεξίωση σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα με προσκεκλημένους αξιωματούχους του τουρκικού στρατού οι οποίοι χαιρέτησαν την Αμερικανίδα Πρέσβειρα με την επίσημη τους στρατιωτική στολή.

Μάλιστα ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάρκ Τόνερ ανέφερε πως οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν την κατοχή στην Κύπρο και εμμένουν στην λύση Ομοσπονδίας.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των έργων την κυβέρνησής μας και της κάθε κυβέρνησης στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας! Τα φαγοπότια με τον εγκάθετο του κατακτητή, οι συνομιλίες με ένα παρανόμως εκλελεγμένο “ηγέτη”, οι έξοδοι του ΠτΔ με τον ψευδοπρόεδρο των κατεχομένων για να παρακολουθήσουν μαζί θεατρικές παραστάσεις σε ελεύθερες περιοχές και κατεχόμενα έχουν ως αποτέλεσμα κανείς να μην λαμβάνει το εθνικό μας πρόβλημα στα σοβαρά και εν τέλει να εξευτελιζόμαστε διεθνώς. Έχει αναχθεί, εξαιτίας των πολιτικών μας ηγετών, το ψευδοκράτος σε κανονικό κρατίδιο όπου οι εκπρόσωποι των ξένων δυνάμεων μπορούν να επισκέπτονται ανεμπόδιστα και να διοργανώνουν ελεύθερα τις δεξιώσεις τους!

Απαιτούμε την άμεση αντίδραση της ΚΔ και την μηδενική ανοχή σε επανάληψη τέτοιου είδους ενεργειών από τον οποιοδήποτε εκπρόσωπο, οποιασδήποτε χώρας!

Στην Κύπρο δεν υπάρχει τουρκική μεριά, ούτε τουρκοκυπριακό κρατίδιο! Στην Κύπρο υπάρχει παράνομη κατοχή από τους Τούρκους και μέχρι να τερματιστεί οφείλουμε ως ΚΔ να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας και την αξιοπρέπειά μας ως διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Γραφείο Τύπου,
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.