ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Αναστασιάδης: “Αποφασισμένος και έτοιμος” να μας ξεπουλήσει


Σε δηλώσεις του ο ΠτΔ, στα εγκαίνια του Αμπελουργικού/Γεωργικού Μουσείου Πέρα-Πεδιού ανέφερε πως όραμα του και όλων των πολιτικών δυνάμεων είναι να να δουν μέσα από την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας, να δημιουργούνται συνθήκες για μια πραγματικά βιώσιμη λύση. Συνεχίζοντας ανέφερε πως “η νέα βάση των συνομιλιών,  (…) που ακολουθεί το Νοέμβριο θα μας επιτρέψει με αισιοδοξία να δούμε, να προδιαγράφονται εκείνα τα συστατικά που να μας επιτρέψουν επιτέλους να δούμε την Κύπρο να απαλλάσσεται από τα κατοχικά στρατεύματα, να αποκαθίστανται τα ανθρώπινα δικαιώματα, να δημιουργούνται συνθήκες δημιουργίας ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους, όπου οι πολίτες του δεν θα υστερούν σε ανθρώπινα δικαιώματα των υπολοίπων Ευρωπαίων συμπολιτών μας.”

Κύριε Αναστασιάδη, από πού κι ως πού εσείς μιλάτε για απελευθέρωση; Σταματήστε επιτέλους να κοροϊδεύετε  τον κόσμο και να τον παραπλανείτε. Αυτό που εσείς επιδιώκεται ουδεμίαν σχέση έχει με ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Αυτό που εσείς επιδιώκεται και ο ψευδο-αδερφός σας Ακκιντζί είναι η ολοκλήρωση του έργου της Τουρκίας που άρχισε το καλοκαίρι του 1974. Αυτή η λύση που λαχταράτε τόσο πολύ δεν είναι σε καμία περίπτωση βιώσιμη. Δεν θα μπορούσε άλλωστε μια λύση που διαχωρίζει ρατσιστικά τον λαό να είναι βιώσιμη, πόσο μάλλον η ίδια λύση να κρατά τους νόμιμους κάτοικους της Κερύνειας, της Μόρφου, του Καραβά και των υπολοίπων χωριών μας μακριά από τα σπίτια τους, να τους στερεί το δικαίωμα δηλαδή της ελεύθερης διακίνησης και εγκατάστασης ή να τους στερεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Μια λύση που στερεί κάποια ανθρώπινα δικαιώματα που είναι τόσο πάγια κύριε Πρόεδρε ασφαλώς και μας υποβιβάζει σε σχέση με τους συμπολίτες μας στην Ευρώπη. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΛΥΣΗ ΣΑΣ!

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε σε κάθε λύση που μας στερεί τα ανθρώπινα μας δικαιώματα. Θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε σε κάθε λύση που ξεπουλά στον κατακτητή τα Άγια Χώματά μας, σε κάθε λύση που ολοκληρώνει τα εγκλήματα πολέμου της Τουρκίας, ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Γραφείο Τύπου,
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.