ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Εδραίωση ψευδοκράτους = Νομιμοποίηση των εγκλημάτων του ’74


Ο Μουσταφά Ακκιντζί σαν νόμιμος πρόεδρος γιόρτασε την “ανακήρυξη” του ψευδοκράτους με παρουσία πολιτικών από την υπαίτιο της εισβολής, Τουρκία.

Και ενώ ο πρόεδρος την μόνης αναγνωρισμένης δημοκρατίας στο νησί, Νίκος ΑΝΑΝστασιάδης θεωρεί πως οι “τ/κ” έχουν την θέληση για λύση και πως το κλίμα είναι άριστο στις συνομιλίες, ακούμε τον ψευδοηγέτη να διαλαλεί με υπερηφάνεια πως θα εδραιώσει την λεγόμενη “ΤΔΒΚ” και πως το ψευδοκράτος του αυτό, είναι ήδη ένα από τα συνιστώντα κρατίδια της ομόσπονδης Κύπρου!

Θυμίζουμε στους πάντες και το τονίζουμε! Το ψευδοκράτος ούτε αναγνωρίζεται, αλλά ούτε και πρόκειται να αναγνωριστεί από κανέναν! Γι αυτό, τα λεγόμενα τούρκικα αδέρφια κάποιων δήθεν πατριωτών ,να βγάλουν από το μυαλό τους πως θα εδραιώσουν το “κράτος” τους! Η ομοσπονδία ούτε έγινε, αλλά ούτε και πρόκειται να γίνει καθώς δεν διαφυλάσσει τα δικαιώματα των Ελλήνων, ούτε και αποκαθιστά την τάξη μετά τα βάρβαρα εγκλήματα της Τουρκίας που σε καμία περίπτωση μέσω μίας τέτοιας λύσης δεν συγχωρείται ούτε τιμωρείται για τα όσα έπραξε.

Βέβαια, αυτοί κάνουν την δουλειά τους και κοιτάζουν να εξυπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες και να κοιτάξουν το καλό του δικού τους έθνους! Είναι ηλίου φαεινότερον πως τα οφέλη του ελληνισμού δεν μπορούν να ταυτίζονται με αυτά του εχθρού μας! Είναι καιρός να ξυπνήσουν κάποιοι από τον λήθαργο και να δουν ποιους έχουμε απέναντί μας. Απέναντι μας βρίσκεται η ιμπεριαλιστική Τουρκία που κοιτάζει μόνο την εδραίωσή της στο νησί και αποσκοπεί να καταστήσει την Κύπρο μας ένα τουρκικό προτεκτοράτο. Δεν μπορούμε να έχουμε κοινές σκοπιμότητες με αυτούς που εισέβαλαν στο νησί μας με τα όπλα, που σκότωσαν αμάχους, που βίασαν γυναίκες μπροστά στα παιδιά τους, που βεβήλωσαν τα μνημεία μας και τις εκκλησιές μας.

Η μόνη λύση που μπορεί να λάβει χώρα στην πολύπαθη μας Κύπρο είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες και στις περιουσίες τους και η απομάκρυνση όλων των κουβαλητών της Τουρκίας.

Μέχρι τότε, προδότες ομοσπονδιακοί θα μας βρίσκετε συνεχώς απέναντί σας!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ


Γραφείο Τύπου
ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.