ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Δικοινοτικό Φεστιβάλ της “πατριωτικής δεξιάς” με τ/κ “κόμμα”


Θαυμάστε για ακόμη μία φορά την αυτο-αποκαλούμενη πατριωτική δεξιά της Κύπρου, τους αυτο - αποκαλούμενους ελληνόφρωνες, που διεξάγουν δικοινοτικό φεστιβάλ με ένα παράνομο κόμμα, γιατί ένα “κόμμα” σε ένα “κράτος” χωρίς αναγνώριση και πραγματική υπόσταση το οποίο “κηρύχθηκε” παράνομα και έπειτα από σφαγές, λεηλασίες και εκτοπισμό των νόμιμων κατοίκων του, μόνο παράνομα κόμματα μπορεί να “φιλοξενεί”.

Το εν λόγω φεστιβάλ διοργανώνουν από κοινού το δησύ και το παράνομο ΚΚΔ (κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας). Ο πρόεδρος του δησύ ανέφερε πως το όραμα του κόμματός του και του ΚΚΔ είναι μια λύση για το συμφέρον όλων των Κυπρίων μέσω της οποίας θα απολαμβάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ευρωπαϊκές αξίες και ελευθερίες όλοι οι πολίτες του νησιού. Στην συνέχεια σημείωσε πως με το ΚΚΔ έχουν ιδεολογικές διαφορές σε ορισμένα ζητήματα. Δεν παρέλειψαν μάλιστα, να ευχηθούν από κοινού οι “ηγέτες” των δύο κομμάτων όπως η κυβέρνηση στην Τουρκία που εξελέγη λίγες ώρες προηγουμένως να έχει ως όραμα της την λύση του Κυπριακού και την δημιουργία μιας δημοκρατικής Τουρκίας με καλές σχέσεις με τους γειτονικούς της λαούς.

Το ότι οι η “πατριωτική δεξιά” έχει κοινά οράματα και κοινές ιδεολογίες με αυτές του κατακτητή το ξέραμε από καιρό! Επιτέλους, οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά και ελπίζουμε ο κόσμος να δει το πραγματικό πρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος. Αλήθεια, “κύριε” Αβέρωφ, πέστε μας τι σας κάνει να πιστεύετε πως η Τουρκία θα γίνει δημοκρατική και θα φτιάξει τις σχέσεις της με τους γείτονές της; Δεν είναι  αυτή που με τον ίδιο ηγέτη, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είδαμε να παραβιάζει  επί καιρό την ΑΟΖ μας, να παραβιάζει κατ’ επανάληψη τον Ελληνικό εναέριο χώρο και το Αιγαίο, να βομβαρδίζει κουρδικά χωριά και να σκοτώνει Τούρκους φιλοκούρδους και δημοσιογράφους αντιφρονούντες;

Με αυτούς λοιπόν θέλετε αδελφοποιήσεις και έχετε κοινά οράματα! Με αυτούς οραματίζεστε κοινό κράτος και σε αυτούς χαρίζετε απλόχερα την διακυβέρνηση του νησιού μας, μέσω της εκ περί τροπής προεδρίας! Αντί να τοποθετείται τον κατακτητή στο ειδώλιο του κατηγορουμένου και να απαιτείται την άμεση εγκατάλειψη του νησιού από αυτούς, εσείς διοργανώνεται μαζί τους πανηγυρικά φεστιβάλ και εορτές. Τους νομιμοποιείται αντί να τους καταδικάζεται και τους απαλλάσσεται από τα εγκλήματα που πράττουν επί τέσσερις δεκαετίες! Καμία ελληνοτουρκική φιλία δεν μπορεί να λάβει χώρα ενόσω συνεχίζεται η κατοχή στο νησί μας. Και βάλτε το καλά στο ξεπουλημένο τουρκολαγνικό μυαλό μας πως μια λύση ομοσπονδίας με τους κατακτητές δεν μας απαλλάσσει από την κατοχή αλλά αντιθέτως την ενδυναμώνει και την νομιμοποιεί για πάντα!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ,
ΕΝΟΣΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ

“Η ομοσπονδία είναι το ξεπούλημα της Κύπρου στην Τουρκία”

Γραφείο Τύπου,
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.