ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Πρωτοπορία και Προοδευτική σε εντεταλμένη αποστολή αδρανοποίησης του Ιστορικού Συλλόγου της ΕΦΕΚ Αθήνας


Ως πρώτη δύναμη στην ΕΦΕΚ καλέσαμε τις κομματικές παρατάξεις εκ νέου σε καταρτισμό του Συλλόγου και αν αυτός δεν γίνει εφικτός, να γίνει συζήτηση 2 θεμάτων, στα οποία η ΕΦΕΚ δεν πρέπει να μείνει αμέτοχη. Την τουρκική προκλητικότητα και τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής για τη βοήθεια των πρωτοετών φοιτητών. Κάτι το οποίο αρνήθηκαν οι εκπροσώποι του ΔησΑκελ προφασιζόμενοι ανυπόστατες δικαιολογίες άλλων χρόνων. Να τους υπενθυμίσουμε ότι άλλες χρονιές γινόταν συνεννοήση μεταξύ των παρατάξεων για κρίσιμα ζητήματα. Εκτός και αν δεν θεωρούν τη βοήθεια στους συμφοιτητές μας και τις προκλήσεις του κατακτητή κρίσιμα ζητήματα.

Συμφοιτητή, κάπου εδώ μας έδειξαν γιατί δεν διεκδίκησαν τη θέση του ταμία και άφησαν το Σύλλογο ακατάρτιστο. Δεν διεκδίκησαν ούτε επειδή εξελέγη Πρόεδρος εκπρόσωπος του Κινήματός μας, ούτε επειδή θα ακολουθούσε το πλαίσιο δράσης του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ. Άφησαν τον Σύλλογο ακατάρτιστο για να τον κλείσουν. Βολεύει τα καλοστημένα σχέδια των μισθοφόρων φοιτητών και των κομμάτων τους. Εξάλλου, τους συμφέρει να μην στέλλουν αφελή παιδάκια στο στόμα του λύκου να εξευτελίζονται.

Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ δεν θα μείνει άπραγο. Η ΕΦΕΚ με εμάς πρώτη δύναμη θα είναι πιο δραστήρια από ποτέ όσο πόλεμο και λάσπη κι αν δεχόμαστε. Καλούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις, έστω και την υστάτη, για το καλό των φοιτητών, αλλά και της ιστορίας της ΕΦΕΚ να λογικευτούν, για να μην προχωρήσουμε σε μέτρα τα οποία προβλέπει το καταστατικό της ΕΦΕΚ για όσους δεν ασπάζονται τον σκοπό της ΕΦΕΚ (βλ. Ένωση).

Συνεχίζουμε να κρατάμε τα λάβαρα ψηλά. Οργανώσου στο ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ κι άσε τα αρνάκια να βελάζουν.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.