ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ακκιντζί: «Διζωνικότητα σημαίνει πλειοψηφία σε πληθυσμό και περιουσίες»

Χάρτης από το φασιστικό σχέδιο αναν το 2004

Ο ψευδο-ηγέτης των ‘τουρκο’-κυπρίων κάνει άλλη μία φορά γνωστές τις προθέσεις του και ασφαλώς αυτές είναι προς όφελος του δικού του λαού μονάχα. Αντίθετα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας προσπαθεί να μας κάνει πλύση εγκεφάλου πως θα μας εξασφαλίσει λύση ευνοϊκή για τον ελληνικό λαό της Κύπρου και βιώσιμη, βασισμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα όπως της ελεύθερης εγκατάστασης.

Πώς μπορεί η λύση που ταιριάζει στον κατακτητή να ταιριάζει και σε ένα λαό που ψάχνει το δίκιο του;

Ο τούρκος ψευδοπρόεδρος δηλώνει ευθαρσώς πως στο βόρειο κρατίδιο της ΔΔΟ θα διαμένουν και θα έχουν δικαιώματα στην αξιοποίηση της γης οι τούρκοι πολίτες. Σε χώματα που ποτέ δεν είχαν δικαιώματα τούρκοι και ποτέ πριν το ’74 δεν αποτελούσαν πλειοψηφία. Σε γη που πήραν με την βία των όπλων και έφεραν «κουβαλητούς» από την τουρκία, με μόνο σκοπό να αλλοιώσουν τον δημογραφικό χαρακτήρα του νησιού. Σε χώματα που πολέμησαν οι Αγωνιστές του ’55 – ’59 για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού και Ένωση με την μάνα Ελλάδα, ο ΠτΔ δίνει την συγκατάθεσή του για εγκαθίδρυση τουρκικού κρατιδίου.

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε έστω και αργά. Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε πως η λύση για χάρη της λύσης δεν μας ικανοποιεί. Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ αρνούμαστε να αποδεχθούμε οποιαδήποτε λύση που νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της τουρκικής βαρβαρότητας. Είμαστε εναντίον σε κάθετι μη λειτουργικό, άδικο και σε οτιδήποτε καθιστά τους Έλληνες πολίτες ως πολίτες δεύτερης τάξης μέσα στην Ευρώπη. Η ΔΔΟ καταπατεί αναμφίβολα τα ανθρώπινα διακιώματα της ελεύθερης εγκατάστασης και διακίνησης και αυτό το διατυμπανίζει μάλιστα και ο ψευδοηγέτης Ακκιντζί, προβάλοντάς το και ως απαραίτητη προϋπόθεση μιας τέτοιας λύσης.

ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Γραφείο Τύπου,
ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.