ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

8 εκατομμύρια σε Τουρκία και ψευδοκράτος – Γενναιοδωρία προς τον κατακτητή!


7,8 εκατομμύρια ευρώ δαπάνησαν γενναιόδωρα οι Έλληνες πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας σε χώρους αναψυχής, αεροδρόμια και ξενοδοχεία των κατεχομένων και του ψευδοκράτους. Με άλλα λόγια, ο απόλυτος ξεπεσμός και δουλοπρέπεια καθώς οι πολίτες από μια χώρα ημικατεχόμενη ενισχύουν τα ταμεία του βάρβαρου εισβολέα και τα ταμεία του ψευδοκράτους. Το θύμα με άλλα λόγια ενισχύει τον θύτη.

Κάθε πολίτης που περνά μέσω των παράνομων οδοφραγμάτων στην κατεχόμενη μεριά του νησιού μας, αναγνωρίζει με αυτό τον τρόπο το παράνομο καθεστώς. Πόσο μάλλον όταν δίνει και χρήματα στις παράνομα δραστηριοποιημένες επιχειρήσεις και αεροδρόμια του ψευδοκράτους. Επίσης με την μετάβαση στην Τουρκία και ειδίως μέσω κατεχομένων εκτός από αναγνώριση του ψευδοκράτους δείχνουμε και την ανοχή μας στην βάρβαρη στάση της Τουρκίας. Καλούμε ούλους τους πολίτες μηδενός εξαιρουμένου να μην ξαναπεράσουν τα οδοφράγματα της ντροπής στα οποία αναγκάζονται να επιδεικνύουν τα διαβατήρια τους, να μην χρησιμοποιούν το παράνομο αεροδρόμιο και παράνομα λιμάνια και να σταματήσουν να ενισχύουν την οικονομία του κατακτητή.

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. παραμένουμε πιστοί στις απόψεις μας, αφού και η κατάσταση στο νησί δεν έχει αλλάξει. Καταδικάζουμε την διάνοιξη των παράνομων οδοφραγμάτων από την ΚΔ γιατί έτσι αναγνωρίζονται οι πολιτειακές δομές του ψευδοκράτους, καθιστώντας το νόμιμο και καλούμε την κυβέρνηση όπως προχωρήσει  στο κλείσιμό τους.

Μέχρι την Άγια ώρα της απελευθέρωσης και της επιστροφής μας κανείς να μην κάνει διακοπές εκεί που πέθαναν χιλιάδες πρόγονοί μας και παραμένουν αδικαίωτοι για 41 χρόνια, εκεί που η μάνα του αγνοούμενου έχασε το παιδί της και περιμένει ακόμη την αναγνώρισή του, εκεί που κανένας πρόσφυγας δεν μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματά του στην περιουσία του και εκεί που η ΚΔ δεν μπορεί να ασκήσει έλεγχο στα εδάφη της.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Γραφείο Τύπου
ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.