ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Με άλλα λόγια δωρεάν ρεύμα προς τον κατακτητή!


Από το 1964 μέχρι και τον περασμένο χρόνο παραχωρείται ρεύμα στις περιοχές που σήμερα βρίσκονται υπό την παράνομη κατοχή του βάρβαρου εισβολέα χωρίς να έχει εξοφληθεί το ποσό αυτό προς την ΑΗΚ. Συγκεκριμένα οι οφειλές αυτές αγγίζουν τα 2,05 δις.

Με άλλα λόγια, παρέχεται σε αυτούς που κρατούν τα χωριά μας δωρέαν ρεύμα εδώ και 50 χρόνια την ίδια ώρα που στις ελεύθερες περιοχές, συνάνθρωποί μας δεν έχουν λεφτά για τις απαραίτητες καθημερινές τους αναγκες, την ίδια ώρα που συνάνθρωποί μας μπαίνουν στην φυλακή γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στο ρεύμα και άλλα.

Ας θυμηθούμε επίσης και την καταστροφική έκρηξη στο Μαρί που συντέλεσε σε τεράστιες ζημιές του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού στην περιοχή και τις ζημιές αυτές κλήθηκε ο Ελληνικός λαός της Κύπρου να τις πληρώσει εξαιτίας της ανικανότητας της κυπριακής κυβέρνησης, την ίδια ώρα που οι οφειλές των δήθεν και καλά «αδελφών» ξεπερνούσαν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Ελληνικός λαός της Κύπρου που αποτελεί την συντριπτική πλειοψηφία του νησιού, διαχρονικά τυγχάνει θύμα ρατσισμού από τις ίδιες του τις κυβερνήσεις που εκλέγει! Κοιτάξτε τώρα «κύριοι αρμόδιοι» στα μάτια την μητέρα του αγνοούμενου και πες της πως χαρίζεται δωρεάν ρεύμα στους βαρβάρους. Κοιτάξτε στα μάτια τους Έλληνες βιοπαλεστές που αδυνατούν λόγω της κρίσης που εσείς δημιουργήσατε να εξοφλήσουν τις οφειλές του και συχνά καταλήγουν στην φυλακή και πέστε τους πως στα κατεχόμενα εδώ και 50 χρόνια χαρίζεται απλόχερα ηλεκτρικό ρεύμα.

Δεν γίνεται φιλία ΕΛΛΗΝΟτουρκική,
ενόσω συνεχίζεται στην Κύπρο η κατοχή

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.