ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Χάρτης ντροπής στο νέο ημερολόγιο της Αστυνομίας



Η “διεθνιστική” και ανθελληνική πολιτική που εδώ και δεκαετίες ακολουθούν οι Ελληνικές κυβερνήσεις, έχουν πλήξει ως γνωστόν τα σώματα ασφαλείας. Τρανή απόδειξη η στάση των αστυνομικών στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, όπου χλεύαζαν τους ομοεθνείς μας και προχωρούσαν σε υπέρμετρη χρήση χημικών και βίας χωρίς κανένα δισταγμό. Το νέο “ατόπημα” του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το νέο ημερολόγιο της αστυνομίας περιλαμβάνει χάρτη, στον οποίο τα Σκόπια αναφέρονται ως «Μακεδονία» και η κατεχόμενη περιοχή της Κύπρου μας ως «Βόρεια Κύπρος». Η συγκεκριμένη “ατζέντα” εκδόθηκε από ιδιωτική εταιρεία, πιθανόν προσκείμενη στην δοσίλογη κυβέρνηση, η οποία άδραξε την ευκαιρία να προωθήσει τις προδοτικές της θέσεις. Το αρχηγείο της αστυνομίας, αντί να λειτουργεί υπέρ του Έθνους και της προστασίας του από τα αλλότρια συμφέροντα των κυβερνώντων, λειτουργεί πλέον ως 5η φάλαγγα υπέρ των εχθρών μας, τούρκων και σκοπιανών.

Ως κίνημα, τασσόμαστε υπέρ των αστυνομικών οι οποίοι αρνήθηκαν να παραλάβουν το συγκεκριμένο προπαγανδιστικό προϊόν εξαιτίας του περιεχομένου του. Προς κάθε πολιτικάντη διατρανώνουμε, οι αφυπνισμένοι νέοι θα ταχθούν ενάντια σας σε κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος της Πατρίδος και της Ιστορικής κληρονομιάς μας.



Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.