ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ο Κοκκινοφασισμός στο μεγαλείο του


Η Προοδευτική Αθήνας για ακόμα μια φορά ενάντια στα ψηφίσματα και το καταστατικό του Ενωτικού Συλλόγου της ΕΦΕΚ Αθήνας. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον «πρόεδρο» της ΕΦΕΚ επιβεβαιωθήκαμε ότι δε σέβονται τα ψηφίσματα του Δ.Σ της ΕΦΕΚ, αφού ούτε ενδιαφέρθηκαν για το περιεχόμενο του πανό της πορείας και αγνόησαν το ότι ψηφίστηκε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ το να γίνει πορεία, αλλά και το περιεχόμενό της.

Οι κόκκινοι επαναπροσεγγιστές δεν θα παραστούν στην πορεία του Συλλόγου και θα διοργανώσουν δικό τους τουρκόφιλο πανηγύρι. Πρόφασή τους τα συνθήματα που θα περιλαμβάνει η πορεία. Εμείς το δηλώνουμε πως δεν θα φωνάξουμε κανένα σύνθημα φιλίας με τον κατακτητή. Καμία ειρήνη με αυτούς που βίασαν, λεηλάτησαν και σκότωσαν στον τόπο μας. Αυτοί που πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, θα απουσιάζουν ξανά από την αντικατοχική πορεία μας.

Εμείς, ως ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ, θα αναλάβουμε να γίνει η πορεία και να βγάλουμε τον φοιτητή της Αθήνας στους δρόμους για να καταδικάσει το μόρφωμα του Ντεκντάς. Καλούμε τον «πρόεδρο» της ΕΦΕΚ να παραιτηθεί άμεσα, αφού παρασυρόμενος από τις κόκκινες ονειρώξεις του αδυνατεί επανειλημμένως να υλοποιήσει ψηφισμένες πρότασεις του Συλλόγου, καθώς και την Προοδευτική να παραδώσει τις 3 της έδρες πίσω στην ΕΦΕΚ και να αποχωρήσει.

«Και τι περιμένεις από ανθρώπους που τους βιάσανε τις γυναίκες μπροστά στα μάτια τους
και δεν τράβηξαν τον σουγιά τους.
Απαθώς τότε κι απαθώς σήμερα ζητάνε απλώς διαζύγιο.
Τέτοιοι ρουφιάνοι δεν μπορούν να πολεμήσουν για τίποτε.»

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.