ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Κομματικές παρατάξεις σε παράνοια


Σύσσωμοι οι κομματικοί υπάλληλοι καταδίκασαν την άφιξη των οπαδών της Άιντραχτ από τα κατεχόμενα...

Η ακελική παράταξη κατάφερε να χωρέσει σε μια πρόταση ότι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η αναγνώριση του ψευδοκράτους είναι η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Η λύση που νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της εισβολής, τον εποικισμό, τον κατοχικό στρατό και απενοχοποιεί την Τουρκία για τα ειδεχθή εγκλήματά της. Φαίνεται ότι στο υπόγειο της Πουλίου κυριαρχεί η ανοησία και ο παραλογισμός.

Από την άλλη, έχουμε την παράταξη του Συναγερμού που "καταδικάζει" κάθε ενέργεια που προσδίδει νομιμότητα στο ψευδοκράτος, την ώρα που ο ίδιος ο ΠτΔ αντιμετωπίζει ως ισότιμο συνομιλητή τον κατοχικό ηγέτη. Ακόμη ο Πρόεδρος του δησυ, ο Πρόεδρος της Πρωτοπορίας και τόσοι άλλοι εκπρόσωποι του Ανθελληνικού Συναγερμού επαίρονται όταν βρίσκονται στα κατεχόμενα και το διαφημίζουν.

Τέλος, η παράταξη του κόμματος που άνοιξε τα οδοφράγματα ζητά από τις αρμόδιες αρχές να επιληφθεί του θέματος. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.

Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ είναι η μόνη παράταξη που από την πρώτη στιγμή τάχθηκε έμπρακτα ενάντια στην διάνοιξη των οδοφραγμάτων και κατ' επέκταση σε κάθε ενέργεια που ευνοεί την αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος. Καταδίκη του ψευδοκράτους και λατρεία για τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία δεν πάνε μαζί. Καλό είναι να το αντιληφθούν οι διχασμένες προσωπικότητες των κομμάτων.



Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.