ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!



Έχουμε και λέμε. Η Προοδευτική Αθήνας κάλεσε έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ του Συλλόγου για πορεία της ΕΦΕΚ ώστε να καταδικαστεί το ψευδοκράτος. Η συνεδρία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου. Στη συγκεκριμένη συνεδρία ψηφίστηκαν:

• Το ψήφισμα που θα παραδίδαμε στην τουρκική πρεσβεία
• Το πλαίσιο συνθημάτων για την πορεία
• Το σύνθημα που θα αναγραφόταν στο πανό
• Ώρα της πορείας και σημείο συνάντησης των τεσσάρων παρατάξεων

Όλα αυτά ήταν προτάσεις της μόνης Ελληνικής φωνής στην Αθήνα. ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
Και από αυτά υλοποιήθηκαν... ΚΑΝΕΝΑ.

Καμία από τις υπόλοιπες παρατάξεις δεν εμφανίστηκε η ώρα 19:00 στην Εθνική Πινακοθήκη όπως ψηφίστηκε από το Δ.Σ του Συλλόγου. Η Νε.Δη.Συ Αθήνας βρήκε γελοίες προφάσεις για να μην παραστεί στην πορεία, διοργανώνοντας και φέτος ολιγομελή περιδιάβαση στο κέντρο της Αθήνας.

Τα απόγονα του Στάλιν λειτούργησαν ξανά ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. Παρουσίασαν - σε δική τους πορεία - ψήφισμα που αναγράφεται σε αυτό η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και το παρουσίασαν ως ψήφισμα της ΕΦΕΚ Αθήνας. Όχι μόνο δεν παρουσίασαν το ψήφισμα που πέρασε στη συνεδρία την οποία ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΕΣΑΝ, όχι μόνο έκαναν δική τους πορεία καταδικάζοντας τη μεγαλειώδη πορεία της ΕΦΕΚ (του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ με απλά λόγια), αλλά παρουσίασαν και ένα κατάπτυστο «ψήφισμα», το οποίο αντιβαίνει τον σκοπό ιδρύσεως της ΕΦΕΚ: την Ένωση της Μεγαλονήσου με την Μάνα Ελλάδα. Ας μην αναφερθούμε και στην πλήρη αδιαφορία του αριστεριστή «προέδρου» της ΕΦΕΚ για το πανό, αλλά και την αστυνόμευση της πορείας του Συλλόγου.

Όσον αφορά την παράταξη του Δη.Κο (ή και της νεοσύστατης Δη.Πα) τι άλλο να πούμε;
Κουραστήκαμε να ασχολούμαστε με διχασμένες προσωπικότητες. Ψήφισαν το πλαίσιο συνθημάτων μας, το σύνθημα για το πανό, αλλά και τα διαδικαστικά της πορείας, αλλά όπως άφησε να νοηθεί στη χθεσινή έκτακτη συνεδρία εκπρόσωπος της Αναγέννησης μετά από ερωτήσεις Εκπροσώπου μας, τα παιδιά του «Σωστού Περιεχομένου» συμμετείχαν στο ντροπιαστικό πανηγύρι της Προοδευτικής. Γι’ αυτό απουσίαζαν και αυτοί.

Οι περήφανοι ΔΡΑΣΙΤΕΣ δεν θα αφήσουν κανένα να πλήξει τον Ενωτικό Σύλλογο και κατ’ επέκτασιν τον Ελληνισμό της Κύπρου. Το Κίνημά μας θα ξαναβγάλει τον Έλληνα της Κύπρου στον δρόμο για να φωνάξει και να διεκδικήσει τα δίκαια του Ελληνισμού, με την πρώτη ευκαιρία. Οι υπόλοιποι ας βολευτούν στις καρέκλες και τους καναπέδες τους. Η ΕΦΕΚ Αθήνας θα ακολουθεί τη γραμμή του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ, της μόνης παράταξης που συμβαδίζει με τις θέσεις του Ενωτικού Συλλόγου.

«Πρόεδρε» της ΕΦΕΚ, παραιτήσου άμεσα. Απέδειξες ότι είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ.


Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.