ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση Αβέρωφ και ΔΗ.ΣΥ με UBP


Συνάντηση με το κόμμα UBP των κατεχομένων είχαν ο Αβέρωφ και λοιποί Συναγερμικοί. Το συγκεκριμένο κατοχικό κόμμα είναι το ίδιο το οποίο ανέδειξε τον Ρ. Ντεκτάς και τον Ντ. Έρογλου. Τα στελέχη του Συναγερμού συζήτησαν με τους “συμπατριώτες” τους για το κυπριακό, συγκεκριμένα για την ευρωπαϊκή διάσταση της λύσης/διάλυσης ΔΔΟ, ενώ αναφέρθηκαν και στην “αποκεντρωμένη” ομοσπονδία. Γνωστή η στάση του προδοτικού συναγερμού, όπως και του αρχιραγιά Νεοφύτου. Η “επίσκεψη” τους στα κατεχόμενα εδάφη μας για να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του κατακτητή το ξεπούλημα της Κύπρου, προκαλεί στον κάθε εθνικόφρονα και υγιώς σκεπτόμενο νέο, αηδία για την κατάντια του σάπιου, πολιτικού κυπριακού κατεστημένου. Επί 41 συναπτά έτη, συζητούν για λύση ομοσπονδίας χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τα άτομα που μας μιλούν για “ρεαλισμό” αδυνατούν να αντιληφθούν τους κινδύνους που ελλοχεύει μία τέτοια λύση, όπως και την μηδενική δυνατότητα εφαρμογής της.

Ως κίνημα το οποίο εκφράζει την αγανακτισμένη πατριωτική νεολαία απευθύνουμε προς πάσαν κατεύθυνσιν τη δίκαιη απαίτηση μας, να ζούμε σε μία Κύπρο Ελεύθερη και Δημοκρατική, χωρίς κατοχικά στρατεύματα. Οι θέσεις μας παραμένουν ξεκάθαρες και σταθερές από το 1968, εν αντιθέσει με την πάλαι πότε “πατριωτική δεξιά” του ΔΗΣΥ.

Έλλην Κύπριε, ξύπνα απ’ τον λήθαργο, κλείσε τα αυτιά στις ομοσπονδιακές σειρήνες και βροντοφώναξε μαζί μας: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΙΣ - ΕΝΩΣΙΣ.



Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.