ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!



Ανακοίνωση για αφελείς εξέδωσαν οι κατηγορούμενοι. Η ηθική τους δήθεν πυξίδα ξεκινά από τα ψέματα που αραδιάζουν στους φοιτητές για κάποια αυτονομία τους και καταλήγει στην κλοπή του ταμείου του Συλλόγου.

Οι "διάνοιες" της Πρωτοπορίας, χωρίς να αρνηθούν και να απορρίψουν τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδουμε, σκέφτηκαν πως επειδή η ΕΦΕΚ Αθήνας αδυνατεί να ερευνήσει τον εαυτό της, πρέπει να παρέμβει και να συντονίσει η ΠΟΦΕΝ.

Να ενημερώσουμε ότι η ΠΟΦΕΝ είναι ένα κομματοκρατούμενο όργανο στο οποίο η Πρωτοπορία απέκτησε αυτοδυναμία. Δηλαδή ζητούν για τις κατηγορίες που βαρύνουν την Πρωτοπορία να αναλάβει τον συντονισμό η Πρωτοπορία. Καλό είναι να θυμούνται ότι δεν έχουν να κάνουν με τους ανόητους συναδέλφους τους στην Αθήνα. Συν τοις άλλοις, το Κίνημά μας είναι ενάντια σε κάθε συνεργασία της ΕΦΕΚ Αθήνας με την ΠΟΦΕΝ λόγω του αντίθετου σκοπού που έχουν.

Έχουν το θράσος οι πρωτοπόροι να αποκαλούν την διερεύνηση του τόσο μείζονος ζητήματος ως συμπεριφορά καφενείου. Καφενειακή όμως και εγκληματική ήταν η διαχείριση του ταμείου του Συλλόγου από τους ανίκανους συναδέλφους τους. Η τελευταία τους ανακοίνωση μοιάζει περισσότερο με τεκμήριο κατηγορίας πάρα με δελτίο τύπου.

Όποιος άδικα πράττει, ΔΙΚΑΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.