ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ρεσιτάλ νενεκισμού από τον kızlar ağası Άντρο Κυπριανού.



Στο CNN Turk παρουσιάστηκε ο γενικός γραμματέας του ακελ για να ανακοινώσει πόσο λυπημένος είναι για τον αποκλεισμό της Τουρκίας από την Ανατολική Μεσόγειο. Εν μέσω ασύλληπτης τουρκικής προκλητικότητας στην περιοχή, υποστήριξε ότι η συμπερίληψη των κατακτητών στις συζητήσεις για το φυσικό αέριο είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του Κυπριακού. Ακόμη, επέμεινε στην αδιανόητα φιλοτουρκική θέση του ακελ για κατασκευή αγωγού μέσω της Τουρκίας, ως μια πιο φθηνή επιλογή.

Το ακελ έχει γίνει και επίσημα το ΑΚΡ της Κύπρου. Οι θέσεις τους ήταν πάντοτε ενάντια στο συμφέρον της πατρίδας μας, προωθώντας την εξάλειψη του Ελληνισμού της Κύπρου. Έχουν το θράσος να θέλουν ξεπουλήσουν τα πάντα ώστε να έρθει η Τουρκία στο τραπέζι των συνομιλιών και για να διαπραγματευτούμε αυτά που η Τουρκία αξιώνει.

Το Κίνημά μας καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις του Άντρου Κυπριανού και υπόσχεται πως θα παραμείνει αμετακίνητο στην πρώτη γραμμή για το καλό της πατρίδας μας. Δεν έχουμε ανάγκη τους μηδίσαντες κομματάρχες, μας δικαιώνει καθημερινά η ιστορία.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.