ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Δελτίο Τύπου για τα τεκταινόμενα στην Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας


Η ΕΦΕΚ Αθήνας εδώ και χρόνια ζει υπό το καθεστώς της ανομίας, των ατασθαλιών και της διαφθοράς.

Οι παρατυπίες όσον αφορά τη λειτουργία του Φοιτητικού Συλλόγου της ΕΦΕΚ Αθήνας δεν είναι πρόσφατες και ούτε τώρα ανακαλύφθηκαν. Απλά ήρθε η υπεξαίρεση χρημάτων να δέσει στα υπόλοιπα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η ΕΦΕΚ Αθήνας ξεκίνησε πρόσφατα την αποπληρωμή του χρέους της προς το Ελληνικό Δημόσιο. Ένα χρέος που ξεπερνούσε τις 25 χιλιάδες ευρώ. Αυτό προήλθε από λάθη των Προεδριών Πρωτοπορίας και Αναγέννησης, οι οποίες κατέστησαν το Σύλλογο "φοροφυγά."

Τα λάθη όμως, δε σταματάνε εδώ. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι "περήφανοι Πρωτοπόροι", συμφώνησαν με το μισθωτή του ακινήτου μια εξευτελιστικά χαμηλή τιμή για την περιοχή που βρίσκεται το υποστατικό, δεσμεύοντας τα επόμενα Δ.Σ σε τέτοια χαμηλά επίπεδα μίσθωσης, μη μπορώντας να αυξήσουν στα κανονικά επίπεδα το ενοίκιο, πράγμα που θα βοηθούσε στην αποπληρωμή των δόσεων του χρέους, αποτέλεσμα των σφαλμάτων τους.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Όπου η παράταξη του Δη.Συ προσπαθεί να καλύψει τα λάθη της και το έλλειμα της ΕΦΕΚ, με το "καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται." Να θυμήσουμε μήπως στον "καθαρό ουρανό" τη συνάντηση πριν λίγους μήνες εκπροσώπων της ΕΦΕΚ με το λογιστή για τη ρύθμιση του χρέους; Σε ερώτηση του εκπροσώπου του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ προς το λογιστή για τα χρωστούμενα ενοίκια από τον μισθωτή του ακινήτου, απευθυνόμενος αυτός προς τον εκπρόσωπο της Πρωτοπορίας πήρε την απάντηση ότι τα ενοίκια δεν πληρώθηκαν και θα ψάξει να το αποδείξει αυτό.

Και τώρα ας μας απαντήσουν πόσο καθαρός είναι ο ουρανός και αν όντως δε φοβάται τις αστραπές. Κλείνουμε με ένα γνωστό τους σλόγκαν του πρόσφατου παρελθόντος: "ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ."




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.