ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Καταρτισμός ΕΦΕΚ Αθήνας 2019


Ως 1η δύναμη της ΕΦΕΚ Αθήνας συγκαλέσαμε τις υπόλοιπες παρατάξεις που εξασφάλισαν έδρες στον Σύλλογο, σε συνεδρία καταρτισμού του νέου Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2019. 

Η παράταξή μας, αισθανόμενη το χρέος της απέναντι στους 348 ακομμάτιστους και Ελληνόψυχους φοιτητές της Αθήνας, έκανε ό,τι μπορούσε για να καταρτιστεί ο ιστορικότερος φοιτητικός Σύλλογος και να μην μείνει στην αδράνεια.

Διεκδικήσαμε την θέση του Προέδρου, στην οποία εξελέγη ο εκπρόσωπός μας μαζί με το σχέδιο δράσης του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. Διεκδικήσαμε επίσης, τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα, στις οποίες εξελέγησαν επίσης, οι εκπρόσωποί μας. Δυστυχώς, για την ΕΦΕΚ και για τους φοιτητές κατέχουμε μόνο 3 έδρες στο Δ.Σ. και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε και την τέταρτη οργανική θέση, αυτή του ταμία. Θέση, την οποία άφησαν άδεια τα φερέφωνα του ΔησΑκελ, προφασιζόμενοι γελοίες δικαιολογίες. Μοναδικός τους σκοπός, ο Σύλλογος να μείνει ακατάρτιστος και αδρανής.

Παρ’ όλα αυτά, η ΕΦΕΚ Αθήνας με το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ως 1η δύναμη θα είναι πιο δυνατή από ποτέ! Τα συμφέροντα των κομματικών υπαλλήλων δεν πρόκειται να περάσουν. Το υποσχόμαστε! Η ΕΦΕΚ επιστρέφει σιγά σιγά στα χέρια των φοιτητών... ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ -ΕΝΩΣΗ




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.