ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Σκηνοθετημένος "εμφύλιος" μεταξύ δησακελ ενόψει ευρωεκλογών



Η συμπερίληψη ενός τουρκοκυπρίου στο ψηφοδέλτιο του ακελ, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας ξάφνιασε καθόλου. Ο εν λόγω υποψήφιος αποτελεί τον "δούρειο ίππο" για την εκπροσώπηση των τουρκικών θέσεων στο ευρωκοινοβούλιο, όπως ανεπίσημα και το ακελ άλλωστε.

Αυτό που μας εξέπληξε ήταν η αντίδραση του δησυ και τα διασκεδαστικά ερωτήματα του Αβέρωφ προς το ακελ. Ο πρόεδρος του Συναγερμού ανησυχεί (!) για το γεγονός ότι η εκλογή Τουρκοκυπρίου ευρωβουλευτή σημαίνει εκπροσώπηση και αναγνώριση του ψευδοκράτους, την ώρα που ο ίδιος επισκέπτεται τον κατοχικό ηγέτη και οι νεολαίες του κόμματος του "βολτάρουν" στα κατεχόμενα και το διαφημίζουν φωτογραφιζόμενες. Επιπλέον, ο Αβέρωφ θέλησε να κλέψει την "δόξα" από το ακελ για την ζήτηση της εισαγωγής της τουρκικής γλώσσας ως επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλώνοντας περήφανα πως κάτι τέτοιο ζητήθηκε από τον Αναστασιάδη.

Οι εκπρόσωποι του δησακελ, για κάποιο λόγο, νομίζουν πως ο λαός της Κύπρου πιστεύει το θέατρο και τα "συζυγικά καβγαδάκια" τους. Η ιστορία των δύο αυτών αποκομμάτων συνοψίζεται στις λέξεις: υποταγή, ξεπούλημα, ανθελληνισμός. Καιρός στα κόμματα να μπει ΤΕΛΕΙΑ.

ακελ δησυ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ!






Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.