ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Βανδαλισμοί στο μνημείο του Μέγα Αλέξανδρου στην Αθήνα




Προ ολίγων ημερών, οι “γνωστοί-άγνωστοι” της Αθήνας βανδάλισαν το μνημείο του Μεγίστου των Ελλήνων Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα, βεβήλωσαν τον ανδριάντα γράφοντας “ο Μεγαλέκος ήταν φονιάς των λαών και τώρα περηφάνια των μικροαστών” και “Ο ήλιος της Βεργίνας καίει για μας του γκέι”. Ως αποκλειστικά υπεύθυνους για την συγκεκριμένη ενέργεια καθιστούμε την ΕΛ.ΑΣ. που εξαιτίας της ολιγωρίας της επιτρέπει στους ανθέλληνες την “καταστροφή” των εθνικών μας μνημείων, όπως και το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο αντί να διδάσκει στις νέες γενεές την περηφάνια για τα επιτεύγματα των ένδοξων προγόνων μας προωθεί εξαιτίας μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων το ανθελληνικό πνεύμα και την “ντροπή” για την καταγωγή μας.

Καλούμε έστω και την ύστατη την ΕΛ.ΑΣ. να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη της Εθνικής μας Κληρονομιάς από τέτοια “κρούσματα”.
Ο Μεγαλέξανδρος διέδωσε το Ελληνικό πνεύμα και σκέψη σε κάθε λαό που “κατέκτησε”, πολλούς εκ των οποίων ΕΙΡΗΝΙΚΑ. Δεν αποτελεί μόνον περηφάνια των “μικροαστών” αλλά κάθε ανθρώπου που έχει την ευτυχία να ονομάζεται Έλληνας, ευτυχία η οποία συνοδεύεται με το “Ιερό χρέος” να φανούμε αντάξιοι των Προγόνων μας, όπως τον Μ. Αλέξανδρο.




Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.