ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Αποστολή μη καταρτισμού του Συλλόγου από την προοδευτική εξετελέσθη!



Πέτυχε τον σκοπό της η ακελική παράταξη και έτσι οι φοιτητές της Αθήνας έμειναν χωρίς πραγματική και νομική εκπροσώπηση. Και όλο αυτό ήταν προαποφασισμένο αφού οι "φοιτητοπατέρες" είχαν μαζί τους εκτυπωμένη την αιτιολογία τους. Σε μια γελοία προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, έκαναν τα πράγματα χειρότερα.

Πάμε να δούμε έναν προς έναν τους λόγους για τους οποίους απείχαν από την διεκδίκηση οργανικών θέσεων:

1) Δεν τους άρεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών γιατί το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εξελέγη 1η Δύναμη και το μικρό ανυπεράσπιστο αδελφάκι τους η Αναγέννηση δεν πήρε καμία έδρα.

2) Δεν τους άρεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών γιατί το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εξελέγη 1η Δύναμη και το μικρό ανυπεράσπιστο αδελφάκι τους η Αναγέννηση δεν πήρε καμία έδρα.

3) Δεν τους άρεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών γιατί το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εξελέγη 1η Δύναμη και το μικρό ανυπεράσπιστο αδελφάκι τους η Αναγέννηση δεν πήρε καμία έδρα.

4) Δεν τους άρεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών γιατί το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εξελέγη 1η Δύναμη και θα υλοποιεί όλες τις προτάσεις που δεν αντιτίθενται στο Καταστατικό του Συλλόγου (πχ προτάσεις Προοδευτικής για ΔΔΟ).

Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία - που τόσο συχνά επικαλούνται - εκεί στην Πουλίου. Όταν τους αρέσουν τα αποτελέσματα των εκλογών, τότε θα βάζουν τη μάσκα αυτού που νοιάζεται για τους φοιτητές. Όταν δεν τους αρέσουν, θα λένε ξεδιάντροπα πως δεν διεκδικούν τίποτα.

Αφού θέλετε να αντιμετώπισετε αυτούς που εκτρέφουν τον φασισμό και τον αντιδημοκρατισμό, ξεκινήστε από τους συντρόφους που κάθονται δίπλα σας!



Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.