ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

45 χρόνια κατοχής και οι ραγιάδες πρυσκυνούν το κατακτητή


45 χρόνια πέρασαν από την αποφράδα μέρα. Τη μέρα που οι βάρβαροι εισέβαλαν στο νησί, βίασαν, σκότωσαν και μένουν ακόμη στα σπίτια μας. 45 χρόνια μετά, οι Ελληνόφωνοι ραγιάδες επέλεξαν αντί να σταθούν πλάι μας και να φωνάξουν «ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ», να περάσουν τη γραμμή της ντροπής, να πάνε στα σκλαβωμένα μας χωριά σαν τουρίστες και να σπαταλήσουν τα λεφτά τους στον κατακτητή. 

Πολλοί θα πουν ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τους ραγιάδες αυτούς. Την απάντηση τους την έδωσε ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε «Δεν θα διστάσουμε καθόλου να κάνουμε ό,τι και πριν από 45 χρόνια». Η δήλωση αυτή ήρθε ως συνέχεια των πανηγυρισμών των τούρκων στα κατεχόμενά μας εδάφη, με F16 να πετάνε πάνω από την παραλία του Πέντε Μίλι, τούρκους καταδρομείς να δίνουν το παρών τους και γενικά τους τούρκους να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο προς τα έξω κι όχι αυτό που παρουσιάζουν οι διαφόρων χρωμάτων επαναπροσεγγιστές.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στην Παναγία Φανερωμένη έδειξε να μην ξέρει η κυβέρνηση το τι γίνεται στο νησί ή το τι πράττει η ίδια. Ανέφερε ότι δεν δέχεται τα τετελεσμένα της εισβολής του 1974. Κάποιος να τους πει εκεί στην Πινδάρου ότι με τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία αυτό θα κάνουν.

Δυστυχώς για όλους αυτούς όμως, υπάρχουν νέοι που δεν συμβιβάζονται, δεν ξεχνούν και απαιτούν τα δίκαια τους. Αυτοί οι νέοι που για ένα τριήμερο φρόντισαν να διατρανώσουν παντού ότι εδώ υπάρχει ακόμη σφυγμός, ότι η σπίθα της Λευτεριάς θα γίνει πυρκαγιά και θα κάψει τα πάντα στο διάβα της. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τίποτα και κανέναν σας. Ούτε εσάς που μας κρατάτε 45 χρόνια μακριά από τις πατρογονικές μας εστίες, αλλά ούτε κι εσάς που με τη στάση σας τους κάνετε πλάτες.

Θα ξαναγυρίσουμε…




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.