ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ο Μακάριος ο Γ’



Καιρός είναι πλέον να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να πάψει πλέον αυτή η εποχή να αποτελεί φεστιβάλ για τον κάθε πονεμένο, ο οποίος επώνυμα ή ανώνυμα βγάζει χολή, μίσος αλλά και ψέυδη για το Άξιον Τέκνον της Πατρίδος για να καλύψει τους πραγματικούς υπαίτιους για την τούρκικη εισβολή. Ένας από αυτούς είναι ο ρασοφόρος προδότης εκ Παναγιάς, Μιχάλης Μούσκος, γνωστός ως Μακάριος ο Γ’.

Τέτοια μέρα, πριν 45 χρόνια, ο Μακάριος μετέβη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου και μας απέδειξε τα πραγματικά του σχέδια. (Το ποιόν του το γνωρίζαμε από πριν.)
Με λίγα λόγια, ο Μούσκος στην ομιλία του εκεί ανέφερε τα εξής:

• Ότι η Ελλάδα κατέλυσε την ανεξαρτησία της Κύπρου και εισέβαλε στο νησί
• Κατηγόρησε τους Ενωτικούς ως τρομοκράτες και την Ε.Ο.Κ.Α ως εγκληματική οργάνωση
• Ότι θεωρεί τον κίνδυνο εκ τουρκίας μικρότερο από αυτόν εξ Ελλάδος ( ! )

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο αθώος κατά πολλούς Μακάριος ο Γ’ κάλεσε τον Αττίλα να εισβάλει στην Κύπρο για να αποκαταστήσει την τάξη στο νησί. Ας μας «μεταφράσουν» με το δικό τους γλωσσάρι οι προοδευτικοί υπέρμαχοι του πεμπτοφαλαγγίτη αυτού, μήπως κι εμείς δεν κατέχουμε την Ελληνική γλώσσα όσο αυτοί. 

Ως συνεχιστές του έργου του Αρχηγού Διγενή θα είμαστε ασπίδα στην υστεροφημία του μεγάλου αυτού πατριώτη, αλλά και Άξιου Τέκνου της Πατρίδος. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άπιστο να πιάνει στο στόμα του τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή και να εξαπολύει μύδρους εναντίον του. Ας βγάλουν τις παρωπίδες και να δουν κατάματα την αλήθεια. Ο ενταφιαστής της Ενώσεως θα έπρεπε να είχε λάβει την τιμωρία που αρμόζει σε κάθε προδότη του Έθνους. 

Είναι ντροπή να λέγεται Εθνάρχης αυτός που πρόδωσε τον Αγώνα του λαόυ μας για Λευτεριά και Ένωση.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.