ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Εθνικές Εκλογές 7/07/2019


Πέρασαν και οι Εθνικές Εκλογές. Έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας, ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έφυγε η "πρώτη φορά αριστερά", ήρθε πίσω η γνωστή οικογένεια. Μια Ελλάδα, ταγμένη στην αυτοκαταστροφή και στη λήθη.

Πλέον κυβερνά την Ελλάδα ο πολιτικός κρατούμενος ηλικίας 6 μηνών! Επιστρέφουν στο προσκήνιο οι τιμητές των αγώνων της αριστεράς. Οι ψευτοδεξιοί που, μαζί με την αριστερά, ψήφισαν την δημιουργία τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας και το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Ξεχάστηκε το ξεπούλημα της Μακεδονίας. 31% πήρε ο Σύριζα, σαν να κυβερνούσε τον τόπο ως σωτήρας του Έθνους. Λαοθάλασσα στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, αλλά στο τέλος άφησαν ατιμώρητους και αυτούς που πούλησαν τον Παύλο Μελά αναδεικνύοντας τους σε αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και αυτούς που δίδουν χωρίς κανένα ενδοιασμό το όνομα της Άγιας του Γης και θα σεβαστούν την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας τους Πρωθυπουργούς της χώρας.

Όσοι χαίρονται πως με την ψήφο τους έδιωξαν την αριστερά, ας κοιτάξουν καλά τα έδρανα του κοινοβουλίου. Σύριζα, Κινάλ, Κκε, Μέρα 25. Ραγιάδες; Έφυγαν οι αριστεροί τελικά; Με τα μυαλά που κουβαλάμε, στις επόμενες εκλογές να 'τος πίσω ο Αλέξης να σκίσει πάλι μνημόνια.

Μέρα 25 του Γιάνη. Του Γιάνη που έφερε τα capital controls στην Ελλάδα, που συμφωνεί στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, που θέλει να μοιράσουμε το Αιγαίο με τους Τούρκους και που θέλει να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία. Αφού αυτός ο τσαρλατάνος πήρε την ψήφο του λαού, δεν παραξενευόμαστε ούτε για την είσοδο της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή, ο αρχηγός της οποίας καθημερινά βοηθά τους Έλληνες συνανθρώπους του στο θέμα της τριχοφυΐας.

Για κάθε ένα γεννίτσαρο σαν αυτούς θα φυτρώνει κι ένας Έλληνας αληθινός να αντιστέκεται στα προδοτικά τους σχέδια. Κι αν η Ελλάδα τώρα είναι έρμαιο στα χέρια τους, μια μέρα θα αναστηθεί, θα ανθίσει και θα φωτίσει ολόκληρη την πλάση.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.