ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

“Ελεύθερη” είναι πλέον η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των Ελληνοκυπρίων και των σφετεριστών της Γης μας


Συγκεκριμένα, οι χρήστες των εταιρειών Cytamobile-Vodafone και Epic θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν τηλεφωνικά με τα “αδέρφια” μας στα κατεχόμενα πληκτρολογώντας το νούμερο τους, χρησιμοποιώντας βέβαια το διεθνές πρόθεμα της Τουρκίας. Δυστυχώς για κάποιους, το κόστος του πόθου για "επανένωση" είναι αρκετά υψηλό καθώς οι συγκεκριμένες κλήσεις θα χρεώνονται με 29 σεντ το λεπτό, αφού τα τηλεφωνικά δίκτυα των πατρογονικών μας εδαφών θεωρούνται δίκτυα “τρίτης χώρας”. 

Όπως ήταν φυσικό, ο ΠτΔ έσπευσε να “πανηγυρίσει” την συγκεκριμένη “κατάκτηση”, δηλώνοντας ότι "Με τον Μουσταφά Ακιντζί πραγματοποιήσαμε σήμερα την 1η τηλεφωνική επικοινωνία που εφαρμόζει στην πράξη τη διασύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Όπως σπάσαμε τον φραγμό στην επικοινωνία, ευχή μου να καταργήσουμε και τη γραμμή που χωρίζει τη χώρα μας στα δύο." Το εν λόγω βήμα επικρότησε και ο Ευρωβουλευτής της ΚΔ Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, καλώντας παράλληλα τους" δύο ηγέτες", να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις, στη βάση φυσικά της λύσης-διάλυσης ΔΔΟ. 

Η εν λόγω κίνηση, η οποία θεωρείται “Μέτρο Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης”, δεν μπορεί να μας προκαλεί έκπληξη. Από το 1977 και εντεύθεν παρακολουθούμε μία συνεχή προσπάθεια απενοχοποίησης του Αττίλα και μετατροπής μίας κατάστασης Εισβολής, παράνομης Κατοχής και κατάφωρης καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Λαού μας σε δικοινοτικό πρόβλημα. Πλέον, οι πάσης φύσεως τουρκολάγνοι θα μπορούν απρόσκοπτα να συνομιλούν με τους δολοφόνους των προγόνων τους, τους βιαστές των συγγενών τους και τους σφετεριστές των περιουσιών τους. Οφείλουμε βέβαια να συγχαρούμε την Κυβέρνηση Ανανστασιάδη για την τεράστια αυτή επιτυχία, καθώς πλέον φτάσαμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην οριστική διχοτόμηση. Πέραν του ότι τα κατεχόμενα μας εδάφη θεωρούνται για τις τηλεφωνικές εταιρείες “τρίτη χώρα”, οι τουρκοπροσκυνημένοι συμπολίτες μας θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον τηλεφωνικό κωδικό της Τουρκίας για τις “οθωμανικού τύπου” συνομιλίες τους. 

Πιστοί στα Ιδανικά μας, διατρανώνουμε προς πάσαν κατεύθυνσιν, η Δικαιοσύνη σύντομα θα επανέλθει στα σπλάχνα της Μαρτυρικής Μεγαλονήσου. Έως την Άγια εκείνη στιγμή, μόνο αποτέλεσμα κινήσεων σαν αυτής είναι να χαλυβδώνουν την θέληση και την επιμονή μας για να αναπνεύσουμε αέρα Λευτεριάς.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ





Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.