ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου

11 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Νταβούτγλου. Πέραν των διακοσίων πατριωτών εισάκουσαν στο ανοικτό-εθνικό μας κάλεσμα και βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μπροστά από το μνημείο των Ιμίων στην οδό Ρηγίλλης στο κέντρο της Αθήνας.

Υπό την σκιά της επίσκεψης Μέρκελ και των εκτεταμένων επεισοδίων την προηγούμενη μέρα στο Σύνταγμα, θεωρούμε επιτυχημένη την όλη εκδήλωση. Διακόσια άτομα, αν και αριθμητικά μπορεί να πει κάποιος ότι είναι λίγα, για μας αρκούν. Πάντα οι «λίγοι» έκαναν τη διαφορά.


Όπως ήταν αναμενόμενο ισχυρή αστυνομική δύναμη μας περίμενε εκεί αποκλείοντας την οδό Ρηγίλλης στο ύψος της ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών), 500 μέτρα δηλαδή μακριά από την τούρκικη πρεσβεία. Οι παρευρισκόμενοι ακολούθησαν τα συνθήματα μας και έδωσαν δυναμικό παλμό στην εκδήλωση, περνώντας τα μηνύματα που θέλαμε ενάντια στην Ελληνοτουρκική φιλία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάψαμε συμβολικά μια τούρκικη σημαία ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Παρά την έκκληση μας για να μην υπάρξουν πανό και σημαίες πολιτικών κομμάτων δεν έγινε αποδεκτή από όλους τους παρευρισκομένους. Εμείς έχουμε μάθει να κάνουμε εκδηλώσεις για το καλό της πατρίδας και όχι για την προβολή μας. Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με το θέμα γιατί άλλος ήταν ο σκοπός της εκδήλωσης μας χτες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν χθες μπροστά από τη ΛΑΕΔ και ένωσαν την φωνή τους μαζί μας. Τονίζουμε ότι δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με την Ελληνική τουρκοφιλία (που έντεχνα μας την παρουσιάζουν ως ελληνοτουρκική φιλία) και με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται θα είμαστε στον δρόμο και θα διαδηλώνουμε.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ


Γραφείο Τύπου
ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.