ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τούρκικα σήριαλ: Ένας επικίνδυνος μιθριδατισμός



Η μοντέρνα μορφή τούρκικης εισβολής που παρατηρούμε καθημερινά στα ΜΜΕ μόνο αηδία προκαλεί σε κάθε πολιτικοποιημένο άνθρωπο. Η ανοχή και η συνενοχή του Ελληνικού κράτους, η ντροπιαστική επιλογή των Ελληνικών καναλιών και η αποδοχή τους από την μεγάλη μάζα του Ελληνικού λαού προωθούν μια ουτοπική Ελληνοτουρκική φιλία. Τα τούρκικα σίριαλ αποτελούν εξευτελιστική κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας και η μνήμη χρυσόψαρου που επικρατεί στα κεφάλια των πολιτών θα μπλέξει την χώρα σε σύγχρονους μπελάδες.

Έχουν περάσει μόλις 38 χρόνια από την ανελέητη τούρκικη εισβολή και η κατοχή συνεχίζετε από τον Αττίλα. 200.000 πρόσφυγες, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι και πολλοί αγνοούμενοι είναι θύματα του κατακτητή που ακόμα υποφέρουν. Η κατεχόμενη μας πατρίδα βασανίζεται καθημερινά από τους εποίκους οι οποίοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και καταστρέφουν κάθε ίχνος πολιτισμού, εκκλησίες, μοναστήρια, Ελληνικές περιουσίες κτλ.


Αν και θα έπρεπε όλα αυτά να τα θυμούνται και να προβληματίζουν τους Ελλαδίτες ‘’μορφωμένους’’ καναλάρχες εν τούτοις έχουν βαλθεί να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε, βομβαρδίζοντας καθημερινά τον Ελληνικό λαό με σήριαλ από τους απολίτιστους ‘’γείτονες μας’’. Είναι αναμφίβολο πως για την ασταμάτητη προβολή αυτών των ντροπιαστικών σειρών ευθύνονται τα νούμερα υψηλής τηλεθέασης που παρατηρούνται. Και πώς να αποφευχθούν αυτά τα νούμερα; Συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα σε όλα τα μεγάλα κανάλια προβάλλονται μόνο τέτοια ανθελληνικά επεισόδια και δεν μένει στον τηλεθεατή άλλη επιλογή.

Ο Ελληνικός λαός που ανέχεται αυτό το φαινόμενο σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης. Ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς τους μεγάλους αγώνες που καταβάλλει εν καιρώ οικονομικής εξαθλίωσης αντιλαμβάνεται γιατί δεν αντιστέκεται σε όλο αυτό. Εργάζεται καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ για να ζήσει την οικογένεια του. Βγαίνει στους δρόμους και αντιδρά για τα δυσβάστακτα νέα μέτρα που επιβάλλονται μέρα παρά μέρα από την τρόικα. Με όλα αυτά δεν αφήνουν χρόνο στον άνθρωπο να σκεφτεί το εθνικό θέμα, δεν υπάρχει περιθώριο παρά μόνο για το πώς θα αντεπεξέλθει, το πώς θα ζήσει. Αποτέλεσμα: να μετατρέπει τον άνθρωπο η κοινωνία σε θηρίο που νοιάζεται μόνο για την επιβίωση.

Το ανοργάνωτο Ελληνικό κράτος του 21ου αιώνα έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τον ξεπεσμό που επικρατεί τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και για τα βάρβαρα μουσουλμανικά πρότυπα που προβάλλονται στα ΜΜΕ. Η παράλυση των θεσμών, της παιδείας και της διαμόρφωσης εθνικής συνείδησης έχει ως αποτέλεσμα την άγνοια των Ελλήνων πολιτών  για το Κυπριακό πρόβλημα.
"Λογαριάσατε λάθος με τον νου σας εμπόροι…"

Είναι καιρός πλέον ο κάθε ένας από τους εμπλεκόμενους φορείς να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί πριν να είναι πολύ αργά. Και αν κάποιος δεν το θεωρεί πρόβλημα ας κοιτάξει στα μάτια της μάνας του αγνοούμενου. Η Ελλάδα επιβάλλεται να στηρίζει τον κυπριακό λαό ως μητέρα πατρίδα στον αγώνα για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Δεν θα σταματήσουμε πότε να παλεύουμε για το ξύπνημα των συνειδήσεων που εσείς ρίχνεται σε λήθαργο.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ



Άντρια Σάρδαλου
3ο Έτος
Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.