ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τοποθέτηση ενόψει Προεδρικών εκλογών




Πέντε μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές και η προεδρολογία δίνει και παίρνει καθημερινά. Βλέπουμε τους υποψήφιους και τα εκλογικά τους επιτελεία να τρέχουν σ’ ένα αγώνα δρόμου δίχως προηγούμενο. Οι κόντρες πολλές. Οικονομία - Κυπριακό - Σχέδιο ΑΝΑΝ - Ομοσπονδία - Χαλαρή ομοσπονδία - Τρόικα κτλ.

Σε ένα καλά πληρωμένο παιχνίδι, κομματικά έμμισθοι υπερασπιστές των υποψηφίων, προσπαθούν έντεχνα να περιπλέξουν στον προεκλογικό τους λόγο το μοναδικό ΑΥΤΟΝΟΜΟ καιΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ κίνημα στην Αθήνα. Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ., Απώτερος σκοπός τους, να πλήξουν την μοναδική Αντιομοσπονδιακή φωνή για τα μικροπαραταξιακά τους συμφέροντα. Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Σκοπός του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. δεν είναι κανένας άλλος από το να κρατήσει τα λάβαρα του αγώνα για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ψηλά. Αντιτασσόμαστε σε κάθε προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού στην βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Απορρίπτουμε κάθε λύση η οποία θα περιέχει ομοσπονδιακά στοιχεία και θα τουρκοποιεί το Ελληνικό νησί μας. Ιδρυθείσα το 1968, η αρχαιότερη παράταξη Κυπρίων Φοιτητών έχει να επιδείξει πληθώρα δραστηριοτήτων μέσα στη 44χρονη ιστορία της.


Πιστοί στα ιδανικά και στις αξίες για τα οποία ιδρυθήκαμε, 44 χρόνια μετά επιλέγουμε τον αγώνα της ορθής πολιτικοποίησης και ενημέρωσης των συμφοιτητών μας, μακριά από το καρκίνωμα των κομμάτων. Το ΔΡΑΣΙΣ δεν μπορεί να προσφέρει σε κανένα βόλεμα και εξασφάλιση εργασίας σε αντάλλαγμα της ψήφου του. Το ΔΡΑΣΙΣ όμως μπορεί να προσφέρει στον κάθε φοιτητή τα εφόδια για ορθή πολιτική σκέψη και αυτόνομη βούληση.

Το ΔΡΑΣΙΣ δεν θα επιβάλει και δεν θα υποδείξει ποτέ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ ποιον υποψήφιο θα ψηφίσει. Ως ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ φοιτητές, ο καθένας έχει την δική του κρίση και βούληση για τις πράξεις του και εμείς ως παράταξη δεν θα ποδηγετήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Το ΔΡΑΣΙΣ έχει φροντίσει έτσι ώστε όσοι ασπάζονται τις ιδέες του και έχουν περάσει από τις τάξεις του κινήματος, να είναι σε θέση να κρίνουν από μόνοι τους ποιο είναι το καλύτερο για την πατρίδα και αυτό να πράττουν.

Ως η μόνη πραγματικά σοβαρή και ΑΥΤΟΝΟΜΗ φοιτητική παράταξη στην Αθήνα, θα φροντίσουμε με τον πιο επίσημο και δημοκρατικό τρόπο να αποφασίσουμε και να σας ενημερώσουμε για το τι θα πράξουμε τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Η απόφαση θα παρθεί στην Γενική Συνέλευση του κινήματος μας τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε καλό θα ήταν όλοι ανεξαιρέτως να κλείσετε τα στόματα σας και να σταματήσετε να ασχολείστε με το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Για όλους εσάς κομματικοί υπάλληλοι, εξυπηρετητές των συμφερόντων της τουρκίας και των Η.Π.Α. στο νησί, διερωτόμαστε που αποσκοπεί τόσος πόλεμος προς το κίνημα μας. Θα έπρεπε να σας ανησυχεί περισσότερο η δική σας επιλογή και να κρίνεται πρώτα τους εαυτούς σας παρά να λασπολογείτε «δεξιά» και «αριστερά».

Προς συναγωνιστές και φίλους: Κρατάτε γερά αδέρφια. Αντέξαμε 5 χρόνια εφιαλτικής διακυβέρνησης Χριστόφια. Όποιος και να είναι ο επόμενος πρόεδρος, το γνωρίζουμε ότι οι δύσκολες μέρες για τον τόπο μας δεν τελειώνουν τον Φεβράρη. Ο αγώνας είναι δύσκολος και άνισος. Μείνετε κοντά μας,. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Όπως το 2004, όταν μόνοι μας, ενάντια στο χρηματικό δέλεαρ που πρόσφεραν στον λαό τα κόμματα του ΝΑΙαντισταθήκαμε και νικήσαμε.

ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. – Για πάντα νικητές

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κωστής Αντωνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.