ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει



Η Κύπρος μας , εδώ και 38 χρόνια ελπίζει να φυσήσει ένας αέρας που θα φέρει τη πολυπόθητη Λευτεριά και να διώξει στο πέρασμά του τον Τούρκο Κατακτητή ! Δυστυχώς η πολιτική της Κύπρου φάνηκε ανάξια να εκπληρώσει το πόθο των Ελλήνων αυτού του νησιού. Δέχεται επί καθημερινής βάσεως τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων που εξαπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη μας !

Με το άνοιγμα των Οδοφραγμάτων η εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. ΟΙ Τούρκοι έποικοι μπαινοβγαίνουν στα ελεύθερα εδάφη χωρίς να τους δίνεται ιδιαίτερη προσοχή! Πολύ πρόσφατα σε ένα κρουαζιερόπλοιο κατευθυνόμενο από την Ιταλία, οι τουρίστες του έλαβαν διαφημιστικά στην αγγλική γλώσσα όπου τους καλωσόριζε στην Τουρκία! Εξωφρενικό και όμως κανένας πολιτικός της Κύπρου δεν έθιξε το θέμα ως κίνηση προπαγάνδας από την Τουρκία!


Πιο πρόσφατα οι κατοχικές αρχές θέλοντας να δείξουν την «κυριαρχική» τους εξουσία, προέβησαν στην σύλληψη 3 αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, ταπεινώνοντας διεθνώς την Κυπριακή Δημοκρατία! Αυτή είναι η απάντηση των «φίλων» μας, στην πολιτική της «καλής θελήσεως» που ακολουθεί η δική μας πλευρά τα τελευταία χρόνια.

Δυστυχώς η γενιά των πολιτικών μας υφίσταται αδιάφορη και απογοητευτική καθώς το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν καλύτερη θέση από αυτή που έχουν και αλληλοσκοτώνονται μεταξύ τους για αυτή . Δεν δείχνουν και ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις της Τουρκίας οι οποίες δημιουργούν την εντύπωση στη διεθνή γνώμη πως το πρόβλημα της Κύπρου είναι δικοινοτικό/διζωνικό.  Κανένας πολιτικός δε θίγει το θέμα της Κύπρου ως εισβολής και κατοχής από τον Τουρκικό ζυγό! Και όταν έρθει η ώρα των συνομιλιών , εμείς διαπραγματευόμαστε με τον ψευδοπρωθυπουργό και αναγνωρίζουμε με κάθε μας κίνηση το Ψευδοκράτος.

Η τουρκοποίηση του νησιού, με κάθε βήμα της Τουρκίας, έρχεται να μας καταπνίξει. Οι νέοι Έλληνες της Κύπρου αποξενωθήκαν από τις αξίες και τα ιδανικά που μας έμαθαν οι παππούδες μας, οι ήρωες μας και η ελληνική ιστορία!  Βρίσκονται στο έλεος της κυβέρνησης και δεν πολιτικοποιούνται !  Και σαν δεν έφτανε αυτό, κομματικοποιούνται και τρέχουν από πίσω τα μεγάλα κόμματα χωρίς να αναζητούν να μάθουν περισσότερα από όσα τους λένε οι «Ηγέτες» τους. Επίσης η θέση που τους περιμένει από το κόμμα, βρίσκεται εκεί εφόσον οι ίδιοι συνεχίζουν να ψηφίζουν το κόμμα τους σαν αρνάκια.

Νέοι και νέες της Κύπρου, το πρόβλημα του νησιού μας δεν είναι δικοινοτικό! Δεν είναι διζωνικό! Είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής από την Τουρκία και σαν ωραίοι Έλληνες πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά και να ζητήσουμε πίσω αυτά που ανήκουν σε εμάς! Δε πρέπει να δεχόμαστε λύσεις που είναι ενάντια στον Ελληνισμό της Κύπρου και αναβαθμίζουν την τουρκική  πλευρά. Σαν οι νέοι αυτού του τόπου το οφείλουμε στους προγόνους μας. Καιρός να ξυπνήσουμε.


Ειρήνη Γεωργιάδου
2ο Έτος 
Νομική  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.