ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η φωτογραφία του Αρχηγού αναρτήθηκε όπως της αρμόζει



Τρίτη 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας για τη στάση της Προοδευτικής Κ.Κ.Φ.Α. σήμερα το βράδυ κατά την τακτική συνεδρία της Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη μας ανακοίνωση οι υπάλληλοι του ΑΚΕΛ με το πέρας της προηγούμενης συνεδρίας κατέβασαν την φωτογραφία του Αρχηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή από το οίκημα της Ε.Φ.Ε.Κ.

Σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου, πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίας ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. απαιτήσαμε και επαναφέραμε την φωτογραφία του αρχηγού  στους τοίχους του συλλόγου όπως του αρμόζει σαν «Άξιο Τέκνο της Πατρίδος» και επίτιμο πρόεδρο της Ε.Φ.Ε.Κ. παρά την αντίδραση της Προοδευτικής. Τα τσιράκια της κυβέρνησης για ακόμα μια φορά προσέβαλαν με την στάση τους, την μνήμη του Αρχηγού.


Η φωτογραφία του Στρατηγού τοποθετήθηκε στο οίκημα του συλλόγου μετά από αρκετά ψηφίσματα του κινήματος μας στις Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Φ.Ε.Κ. οι οποίες αν και υπερψηφίστηκαν αγνοούνταν προκλητικά από τις υπόλοιπες παρατάξεις μέχρι την Γ.Σ. το Μάρτη του 2011.

 Ο Αρχηγός Διγενής δεν είναι υποχείριο κανενός να τον ανεβάζει και να τον κατεβάζει ανάλογα με τη διάθεση του.  Η Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας που σκοπό έχει την αδιάλλακτη επιδίωξη της ΕΝΩΣΗΣ της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα δεν νοείται να βάζει την μνήμη του ιδεολογικού της πατέρα σε παζαρέματα. Θεωρούμε επίσης αδιανόητο η ανάρτηση της φωτογραφίας του Αρχηγού να πρέπει να εγκριθεί από την Γ.Σ. του συλλόγου.

Αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει από τον ιστορικό σύλλογο της Ε.Φ.Ε.Κ. αυτή είναι η παράταξη του ΑΚΕΛ, η οποία δεν σέβεται τον σκοπό (βάσει καταστατικού) του συλλόγου και αντί για την Ένωση με την Ελλάδα, προωθεί την τουρκοποίηση του νησιού μέσω της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Γι αυτό λοιπόν αν τους τρομάζει η φωτογραφία του λυτρωτή της Κύπρου, μπορούν να αποχωρήσουν και από το σύλλογο μόνιμα.

Ως ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ φοιτητές στην Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. δηλώνουμε για άλλη μια φορά πως δεν θα αφήσουμε κανένα να αμαυρώσει την μνήμη των ηρώων μας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι, θα βρισκόμαστε εδώ απέναντι στα προδοτικά-ανθελληνικά σχέδια τους, είτε αυτό τους αρέσει, είτε όχι.

ΓΡΙΒΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ, Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ


Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.