ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τοποθέτηση ΕΦΑΕΦΠ για τις Προεδρικές Εκλογές




Το προεκλογικό παιχνίδι εξουσίας έχει ξεκινήσει για τα καλά και η ανταλλαγή πυρών μεταξύ των στρατοπέδων των υποψηφίων έχει κατακλύσει την ήδη ταλαιπωρημένη καθημερινότητά μας. Αυτός ο προεκλογικός πόλεμος του κομματικού συρφετού δεν παρέλειψε να στοχοποιήσει και τον Ενιαίο Φορέα Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων θέλοντας να τον ταυτίσει με ορισμένους υποψηφίους των Προεδρικών Εκλογών.

Εδώ και καιρό, οι εκπρόσωποι των κομματικών φοιτητικών παρατάξεων λασπολογούν εις βάρος του Φορέα, υπονομεύοντας την αυτονομία μας με μοναδικό σκοπό να κλιμακώσουν το μάντρωμα των φοιτητών για να ψηφίσουν τους κομματικούς τους πατέρες.



Ως ΕΦΑΕΦΠ, ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα στηρίξουμε ΚΑΝΕΝΑ υποψήφιο, ούτε θα στρώσουμε το χαλί για την Προεδρική Καρέκλα σε κανένα τους, υπερασπιζόμενοι μέχρι εσχάτων την αυτονομία μας, τη μοναδική ΓΝΗΣΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ που εκφράζεται σήμερα στο ευρύτερο φοιτητικό κίνημα. Παράλληλα, τονίζουμε πως εφόσον έχουμε να κάνουμε με δεδηλωμένους οπαδούς της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, όχι μόνο δεν θα στηρίξουμε κάποιον από τους υποψηφίους, αλλά θα μας βρουν απέναντί τους στην προσπάθειά τους να στήσουν τη διζωνική αγχόνη που θα υποδουλώσει τον Κυπριακό Ελληνισμό στις ορέξεις του Τούρκου εισβολέα.

Στόχος του ΕΦΑΕΦΠ δεν είναι να εμπλέκεται στα παιχνίδια εξουσίας που έχουν επικεντρωθεί οι εξουσιολάγνοι των κομμάτων, ιδιαίτερα στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε με την Κύπρο να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού τόσο στο οικονομικό αλλά κυρίως σε εθνικό επίπεδο. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για αποτροπή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, διεκδικώντας μονάχα την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του τόπου μας από τον τουρκικό ζυγό που μας καταδυναστεύει εδώ και 38 χρόνια. Ταυτόχρονα θα παλέψουμε για την αυτονόμηση της φοιτητιώσας νεολαίας και της χειραφέτησής της από τα κομματικά δεσμά τα οποία θέλουν να τις επιβάλουν τα φοιτητικά φερέφωνα του κομματισμού. Βασική επιδίωξή μας είναι να σφυρηλατήσουμε τους Κύπριους νέους με τις δημοκρατικές αξίες και τα ιδεώδη που εκφράζουν το Έθνος μας, έτσι ώστε να καταστούν άξιοι συνεχιστές των ηρώων της ΕΟΚΑ, των πεσόντων του 1974 αλλά και των ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού, στη σκυταλοδρομία της λευτεριάς που συνεχίζει αδιάκοπα μέχρι την εθνική μας δικαίωση.

Ξέρουμε πως οι παρακοιμώμενοι των κομμάτων που δρουν μέσω των κομματικών φοιτητικών παρατάξεων θα εξακολουθούν να μας λοιδορούν και να πολεμούν το τελευταίο αντι-ομοσπονδιακό κάστρο που παλεύει για τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η μαγιά του Ελληνισμού είναι αυτή που αντέχει και αυτή θα δείξει το δρόμο για την ανόρθωση του Έθνους. Αυτή η μαγιά είναι που ζει και παλεύει μέσω του ΕΦΑΕΦΠ. Και αυτή η μαγιά είναι που θα νικήσει γιατί δεν είναι υπηρέτης κανενός κόμματος, κανενός δημαγωγού, καμιάς κυβέρνησης. Είναι οι νέοι που υπηρετούν ΜΟΝΑΧΑ το Έθνος και όσα πρεσβεύει ο Ελληνισμός, γι’αυτό και στο τέλος οι αγώνες τους θα δικαιωθούν!

Γραφείο Τύπου 
ΕΦΑΕΦΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.