ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ψήφισμα του Δ.Σ. του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. προς την Γ.Σ. για την στάση που θα κρατήσει το κίνημα στις προεδρικές εκλογές του 2013




Μετά από την ανάλυση των θέσεων των τριών βασικών υποψηφίων (http://www.drasis-kes.org/2012/11/2013.html) θεωρούμε ότι κανείς από τους τρεις δεν προωθεί την λύση την οποία πιστεύουμε ως σωστή μέσα από τις αξίες και τα ιδανικά που μας γαλούχησε το ΔΡΑΣΙΣ, που δεν είναι άλλη από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. (http://www.drasis-kes.org/p/blog-page.html)


Ο στόχος της προεκλογικής εκστρατείας του καθενός υποψηφίου είναι να ανεβάσει τα ποσοστά του ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την προεδρική καρέκλα. Ποτέ σε καμιά περίοδο δεν ασχοληθήκαν με την ουσιαστική επίλυση του εθνικού προβλήματος της Κύπρου, εκτός από τις προεκλογικές περιόδους  πράγμα το οποίο φανερώνει τον απώτερο σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από την εκλογική νίκη. Έχουμε πολλά παραδείγματα κατά τα οποία οι υποψήφιοι πρόεδροι χρησιμοποιούν τα αγνά αισθήματα των Ελλήνων της Κύπρου για επιστροφή στις πατρογονικές τους εστίες, ως «δούρειο ίππο» ώστε να τους αποσπάσουν την ψήφο.

Το Δ.Σ. του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. αφού θέσαμε ως πρώτιστο στόχο το βέλτιστο για την πατρίδα μας, χωρίς να δεχτούμε οποιαδήποτε έκπτωση και παραχώρηση στα ανθρώπινα μας δικαιώματα, θεωρούμε πως δεν μπορούμε να στηρίξουμε κάποιο από τους τρεις βασικούς υποψηφίους, αφού ο δικός τους αγώνας δεν συνάδει με τον δικό μας διαχρονικό, αντιομοσπονδιακό-πατριωτικό αγώνα. (http://www.drasis-kes.org/p/blog-page_8.html)

Το Δ.Σ. του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σεβόμενο ξεχωριστά την προσωπική ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του καθενός που πρόσκειται στα πιστεύω του ΔΡΑΣΙΣ, πήραμε την απόφαση να μην υποδείξουμε σε ΚΑΝΕΝΑ τι να πράξει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Έχοντας κατά νου την σημαντικότητα των εκλογών και με πλήρη ευθύνη των πράξεων μας ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ φοιτητές, δηλώνουμε πως ο καθένας έχει το ελεύθερο να πράξει κατά βούληση και σύμφωνα με τη δική του κρίση αυτό που πιστεύει τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Δουλεία του κινήματος μας δεν είναι να υποδεικνύει υποψηφίους αλλά να μεταλαμπαδεύει τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων μας στους υπόλοιπους φοιτητές, αφήνοντας τους ελεύθερους να αποφασίσουν, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη ότι έχουν ως γνώμονα πάντα το καλύτερο για την Ελληνική μας πατρίδα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον ιερό αγώνα μας, εώς ότου εισακουστούν τα αιτήματα μας και δικαιωθεί ο Ελληνισμός της Κύπρου. Η πολιτική μας γραμμή είναι αυτούσια από την εποχή ίδρυσης μας και θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε σε οποιαδήποτε ανθελληνικά και διχοτομικά σχέδια ή πολιτικές που προσπαθούν να πουλήσουν το νησί μας.

Στη νήσο των ηρώων, υποχωρήσεις δεν χωρούν
«ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ»


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου προς την Γενική Συνέλευση της Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
Αθήνα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.