ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τοποθέτηση στην Ε.Φ.Ε.Κ. σχετικά με την φωτογραφία του Αρχηγού


ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.


Για άλλη μια φορά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την στάση της φοιτητικής παράταξης του ΑΚΕΛ, Προοδευτικής, η οποία συνεχίζει να αμαυρώνει την μνήμη του Αρχηγού μας Γεώργιου Γρίβα Διγενή, αλλά και την ιστορία της ίδιας της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας.

Η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Αθήνας κύριοι της Προοδευτικής δεν είναι μικρομάγαζο για τις δικές σας ανθελληνικές ορέξεις. Δεν νοείται στο οίκημα της ΕΦΕΚ Αθήνας, που σκοπό ιδρύσεως έχει την αδιάλλακτη επιδίωξη της ένωσης της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα, να μην υπάρχει η φωτογραφία του ανθρώπου που οργάνωσε τον επικότερο αγώνα της ιστορίας για τον σκοπό αυτό και έχει ανακηρυχτεί επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου. Όχι μόνο επιβάλλεται να βρίσκεται περήφανα στους τοίχους του οικήματος, αλλά καμιά απόφαση δεν μπορεί να τον κατεβάσει.


Ο Αρχηγός Διγενής δεν είναι υποχείριο κανενός να τον ανεβάζει και να τον κατεβάζει ανάλογα με τη διάθεση του.  Αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει από τον ιστορικό σύλλογο της Ε.Φ.Ε.Κ. αυτή είναι η παράταξη του ΑΚΕΛ, η οποία δεν σέβεται τον σκοπό (βάσει καταστατικού) του συλλόγου και αντί για την Ένωση με την Ελλάδα, προωθεί την τουρκοποίηση του νησιού μέσω της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Γι αυτό λοιπόν αν σας τρομάζει η φωτογραφία του λυτρωτή της Κύπρου, μπορείτε να αποχωρήσετε και από το σύλλογο.

Θα θέλαμε να μας εξηγήσετε έμμισθοι του ΑΚΕΛ από πότε η προσέλευση μελών της Ε.Φ.Ε.Κ. για να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες είναι αντιδημοκρατική και φασιστική, όπως αναφέρετε στην πρόταση σας, αφού σύμφωνα με το καταστατικό κάθε μέλος που είναι εγγεγραμμένο στον σύλλογο έχει αυτό το δικαίωμα. Μαθήματα δημοκρατίας από εσάς δεν δεχόμαστε. Ας μην ξεχνούμε ότι είσαστε εσείς που ενώ όλη η Κύπρος απαιτεί την παραίτηση του δολοφόνου Δημήτρη Χριστόφια συνεχίζεται να τον στηρίζεται!

Επίσης, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε στην Γενική Συνέλευση του Μάρτη του 2011 για ανάρτηση των ηρώων στους τοίχους της Ε.Φ.Ε.Κ. ήταν του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. και όχι της Πρωτοπορίας όπως ψευδώς ανάφερε ο εκπρόσωπος της φοιτητικής παράταξης του ΔΗΣΥ στην τοποθέτηση του.

Ως ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ φοιτητές στην Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. δηλώνουμε για άλλη μια φορά πως δεν θα αφήσουμε κανένα να αμαυρώσει την μνήμη των ηρώων μας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι, θα βρισκόμαστε εδώ απέναντι στα προδοτικά-ανθελληνικά σχέδια σας, είτε αυτό σας αρέσει, είτε όχι.

ΓΡΙΒΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ, Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.