ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Απόφαση της Γ.Σ. της Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για την στάση που θα κρατήσει το κίνημα στις προεδρικές εκλογές.


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 η Γενική Συνέλευση του κινήματος μας για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Φίλοι της ιστορικής μας παράταξης μαζεύτηκαν στο οίκημα μας για να αποφασίσουμε την στάση που πρέπει να κρατήσει το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. στις προεδρικές εκλογές.

Η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. περιελάμβανε:
  1. Παρουσίαση των θέσεων της Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. στο Κυπριακό 
  2. Παρουσίαση των θέσεων στο Κυπριακό των τριών βασικών υποψηφίων των προεδρικών εκλογών 
  3. Ψήφισμα του Δ.Σ. προς την Γ.Σ. για την στάση που πρέπει να κρατήσει το κίνημα 
  4. Αντιπροτάσεις και συζήτηση από την Γ.Σ.
  5. Ψηφοφορία
  6. Εθνικός Ύμνος

Μετά από πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ μας, η Γ.Σ. με τον πιο δημοκρατικό τρόπο επικύρωσε την πρόταση του ΔιοικητικούΣυμβουλίου για την στάση που πρέπει να κρατήσει το κίνημα στις προεδρικές εκλογές. 

Επικυρώσαμε την θέση μας για τη μη στήριξη κανενός υποψηφίου και να αφήσουμε στην κρίση του κάθε φοιτητή το τι θα πράξει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.  Μέσα από την σύντομη ανάλυση των θέσεων στο Κυπριακό των 3 βασικών υποψηφίων, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι θέσεις τους δεν συνάδουν με τις δικές μας.

Για τον λόγο αυτό δεν θα στηρίξουμε και δεν θα υποδείξουμε κανένα υποψήφιο. Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ – ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ φοιτητές που ασπάζονται τις ιδέες μας, ότι θα πράξουν βάσει του των πατριωτικών τους αισθημάτων και μόνο τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Πιστοί στα ιδανικά και στις αξίες για τα οποία ιδρυθήκαμε, 44 χρόνια μετά συνεχίζουμε τον αγώνα της ορθής πολιτικοποίησης και ενημέρωσης των συμφοιτητών μας, μακριά από το καρκίνωμα των κομμάτων. Ο δικός μας ο αγώνας δεν τερματίζεται με το πέρας των εκλογικών αναμετρήσεων αλλά συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο οίκημα μας στην Παιανίας και τους καλούμε να παραστούν στο πλευρό μας την ερχόμενη Κυριακή στην Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας, που θα γίνει στην Ιατρική Σχολή στο Γουδί.

Εκ γενετής ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ
Δια ζωής ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ μέχρι τέλους…


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο πρόεδρος
Κωστής Αντωνιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.