ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

"ΑΕΙ ΜΑΧΙΜΟΙ". ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, η καθιερωμένη αντικατοχική πορεία της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας για καταδίκη του ψευδοκράτους.

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. πιστοί στα ιδανικά που μας άφησαν σαν παρακαταθήκη οι ήρωες πρόγονοι μας, όπως κάθε χρόνο πορευθήκαμε στους δρόμους της μητρόπολης του Ελληνισμού. Η πορεία μας ξεκίνησε από το οίκημα μας στη Ζωγράφου όπου οι Αυτόνομοι - Αντιομοσπονδιακοί φοιτητές πορευτήκαμε στους δρόμους με πάθος, ψυχή και πειθαρχία και βροντοφωνάξαμε κατά του ψευδοκράτους, της κατοχής, κατά της ομοσπονδίας και υπέρ της Ενώσεως με τη μητέρα Ελλάδα. Με συνθήματα διαδώσαμε την ιδεολογία μας και δώσαμε σε όλους να καταλάβουν ότι στο ξεπούλημα που ετοιμάζουν για την Κύπρο μας εμείς θα στεκόμαστε απέναντί τους σαν άλλοι Λεωνίδες.


Στον προκαθορισμένο χώρο συγκέντρωσης βρεθήκαμε με τις κομματικές παρατάξεις της Ε.Φ.Ε.Κ., όπου όλες μαζί ένα μπουλούκι φώναζαν το επαναπροσεγγιστικό πλαίσιο συνθημάτων που ψηφίστηκε, το οποίο εμείς φυσικά και δεν ακολουθήσαμε.

Από τη μια η παράταξη του ΔΗ.ΣΥ., Πρωτοπορία φόρεσε την πατριωτική της μάσκα και θυμήθηκε τα πατριωτικά συνθήματα όπως κάθε 5 χρόνια, όταν έχουμε προεδρικές εκλογές. Πώς μπορείτε κύριοι εσείς να υψώνετε από τη μια Ελληνική σημαία και από την άλλη να στηρίζεται τον Νίκο Ανα(ν)στασιάδη, ο οποίος τόσο εύκολα θα την αντάλλαζε με ένα τρίχρωμο πανί το 2004;

Από την άλλη τα τσιράκια του Α.Κ.Ε.Λ. πιστά στη προδοτική - ανθελληνική γραμμή του κόμματος τους συνέχισαν το παραλήρημα τους περί ομοσπονδίας, και επανένωσης της Κύπρου. Τελικά έδειξαν τον λόγο που κατέβηκαν στην πορεία αφού είχαν σκοπό να συνεχίσουν στο Σύνταγμα με τους ομοϊδεάτες τους αναρχοκομουνιστές.

Όποιος βρέθηκε εκεί στην Τούρκικη πρεσβεία κατάλαβε ποιοι διαδήλωναν και ποιοι πήγαν για περίπατο. Οι Αυτόνομοι έπνιξαν με τις φωνές και τη ψυχή τους όλους τους υπόλοιπους που ήταν νωθροί και άψυχοι όπως και η πολιτική που ακολουθούν. Αποκορύφωμα της πορείας ήταν το κάψιμο του κόκκινου πανιού με την ημισέληνο μπροστά στην τούρκικη πρεσβεία από την παράταξη μας, δείχνοντας πως για μας Ελληνοτουρκική φιλία δεν υφίσταται εφόσον η πατρίδα μας είναι ακόμα λαβωμένη από τον τούρκικο ζυγό.

Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. πάντα μπροστάρης στις επάλξεις έδειξε για άλλη μια φορά πως υπάρχουν νέοι που δεν ξέχασαν και που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για μια Κύπρο ενιαία, ελεύθερη και Ελληνική. Εμείς έχουμε το βλέμμα στραμμένο στον Πενταδάκτυλο και τις ακτές τις Κερύνειας και όχι στις επερχόμενες προεδρικές.  Σας υποσχόμαστε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι εσχάτων χωρίς καμία υποχώρηση έως ότου το κάστρο της Κερύνειας και ο Απόστολος Ανδρέας σημαιοστολιστούν με την ιερή γαλανόλευκη. Καλούμε όλους εσάς τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ-ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ-ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ που ασπάζεστε τις απόψεις μας να πυκνώσετε τις τάξεις του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. και μαζί να πορευθούμε στο δρόμο για τη πολυπόθητη ΛΕΥΤΕΡΙΑ.


Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.