ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Σιμώνει η συνάντηση Ακκιντζί - Αναστασιάδη στις 9 Αυγούστου



Η 9η Αυγούστου σιμώνει επικίνδυνα, ο Νίκος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Μουσταφά Ακκιντζί και οι Τούρκοι φροντίζουν να δείξουν σε όλους το πραγματικό τους πρόσωπο. 

Το γεωτρύπανο Yavuz ξεκίνησε ήδη τις γεωτρήσεις ανοιχτά της Καρπασίας, οι οποίες θα διαρκέσουν 3 εβδομάδες. Το Fatih, βρίσκεται ανοιχτά της Πάφου εδώ και μήνες και το σεισμογραφικό Oruc Reis θα ενισχύσει το Barbaros στην Ανατολική Μεσόγειο. Όλα αυτά ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν για ακόμη μια φορά δήλωσε «Δε θα μείνουμε αδιάφοροι στις προσπάθειες σφετερισμού και σαμποτάζ στην ανατολική Μεσόγειο. Θα προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα της χώρας μας και των Τουρκοκυπρίων μέχρι τέλους». Την ίδια ώρα που ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας μετέβη στα κατεχόμενα για επιθεώρηση του Yavuz.

Μετά από όλα αυτά, ακούμε και τα κόμματα να συμβουλεύουν τον ΠτΔ πώς θα κινηθεί στις 9 Αυγούστου και άλλα πολλά. Ο τουρκικός επεκτατισμός δεν λύνεται με καμία συνομιλία και καμία παραχώρηση. Καλά κάνουν όλοι να δουν το τι πραγματικά επιδιώκει το καθεστώς Ερντογάν και ας μην τρέφονται με ψευδαισθήσεις. 

Εμείς, οι Ελληνόψυχοι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, είμαστε κάθετοι σε κάθε συνάντηση και συνομιλία με τον εγκάθετο της Άγκυρας. Είμαστε εδώ για να θυμίζουμε στον καθένα ότι σε αυτό το νησί υπάρχει ακόμη κατοχή και πως η μόνη λύση σε τούτη τη γη είναι η Απελευθέρωσή της.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.