ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Η Ορθοδοξία μας βάλλεται πανταχόθεν!


Βγήκαν διάφοροι "ειδήμονες" να τα βάλουν με την Ορθόδοξη πίστη μας εξ αφορμής των δηλώσεων του Μητροπολίτη Μόρφου. Η δήθεν προοδευτική αντιμετώπιση και νεοταξική αντίληψη βρίσκει αποδέκτες κάποιους "επαναστάτες" δίχως αιτία, που έγιναν ξαφνικά συνήγοροι υπεράσπισης αυτών που διαολοστέλνουν την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. Που στις παρελάσεις "περηφάνιας" τους γελοιοποιούν τα όσια και τα ιερά, τα σύμβολα του έθνους μας.

Βγήκαν και πολλοί λιβελογράφοι να εμπαίξουν την πίστη μας με ανόητα ερωτήματα μπας και υφαρπάξουν λίγα κλικς περισσότερα. Πού ήταν όλοι αυτοί όταν ο τόπος υπέστη την οικονομική κρίση από την ανικανότητα των πολιτικών; Πού βρισκόταν η πέννα τους όταν αυτοί που δεσμεύονταν για μη κουρέματα, αποδέχτηκαν εν τέλει κουρέματα; Γιατί σιωπούν προκλητικά όταν η παιδεία μας πάει από το κακό στο χειρότερο; Γιατί δεν έχουν τον ίδιο ζήλο να αναδείξουν τα σκάνδαλα των κομμάτων και της Δικαιοσύνης; Γιατί δεν ασκούν αυτή την στομφώδη κριτική στους πολιτικάντηδες που ξεπουλούν την Πατρίδα μας και την ιστορία μας; 

Στις 9 του Αυγούστου, ο ΠτΔ θα συναντήσει τον Ακκιντζί, κάνοντας όλους μας να ελπίζουμε να μην εφεύρουν άλλα Μέτρα Οικοδόμησης Ενδοτισμού, και έντεχνα τα παπαγαλάκια του συστήματος έκαναν την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη να ασχολείται επί εβδομάδες με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη.

Το Κίνημά μας δεν πέφτει σε καμία παγίδα. Θα είναι πάντα ασπίδα προστασίας στην σπίλωση της Ορθοδοξίας και θα λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Θα παραμείνει αδέκαστο σε όποιον επιτεθεί ξανά στου Χριστού την πίστη την Αγία και προσπαθήσει να εμποδίσει της Πατρίδος την Ελευθερία!




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.