ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

“Δικλείδα Ασφαλείας” για τα “δικαιώματα” Τ/Κ “παραχώρησε” ο ΠτΔ



“Δικλείδα Ασφαλείας” για τα “δικαιώματα” Τ/Κ, εποίκων και λοιπών σφετεριστών της Γης μας ως προς την Κυπριακή ΑΟΖ φέρεται να “παραχώρησε” ο ΠτΔ Ν. Αναστασιάδης.

Σε πρόταση που κατέθεσε στο Εθνικό συμβούλιο στις 23 Οκτωβρίου 2018, προτείνει όπως οι αρμοδιότητες ως προς τα θέματα περί φυσικού αερίου και ΑΟΖ να ανήκουν στην Κεντρική Κυβέρνηση, η οποία όμως θα λαμβάνει αποφάσεις με ειδική πλειοψηφία. Θα απαιτείται δηλαδή η “έγκριση” των δύο κρατιδίων τα οποία θα αποτελούν την “Κυπριακή Ομοσπονδία”. 
Ουσιαστικά, η εν λόγω κίνηση προσφέρει στους εκπροσώπους τουρκικής μειονότητας δικαίωμα “βέτο”, καθώς αν και η Τ/Κ κοινότητα αποτελεί μόνο το ⅕ των νομίμων κατοίκων της Κύπρου, θα έχει την ευχέρεια να ματαιώσει αποφάσεις υψίστης σημασίας για το κράτος και την κυριαρχία του. Παράλληλα, αν λάβει κανείς υπόψη ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την ΚΔ ως κράτος, πόσο μάλλον την ΑΟΖ της, είναι εύκολο να αντιληφθεί τον τρόπο κατά τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν το εν λόγω “δικαίωμα” οι “συμπατριώτες” μας. Σε περίπτωση “λύσης” του Κυπριακού με την καταστροφική Ομοσπονδία, οι Τ/Κ στην συγκεκριμένη επιτροπή, θα λειτουργούν ως φερέφωνα των τουρκικών συμφερόντων, υπονομεύοντας παράλληλα τα συμφέροντα των Κυπρίων τα οποία θα συγκρούονται με τα τουρκικά. 

Οι συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής την οποία ακολουθούν πιστά οι κυβερνώντες ως προς το Εθνικό μας θέμα είναι ορατές εδώ και δεκαετίες. Ο προδοτικός ενδοτισμός ο οποίος χαρακτηρίζει τον “διάλογο” των κυβερνώντων με τους εισβολείς, από το 1977 και εντεύθεν, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην σταθεροποίηση του status quo και της διχοτόμησης, την αναγνώριση του ψευδοκράτους και την ολική, χωρίς επιστροφή καταστροφή της ΚΔ.
Ενόσω οι τουρκικές προκλήσεις εις βάρος μας πληθαίνουν, ενώ ο βάρβαρος εισβολέας αμφισβητεί την υπόσταση και την κυριαρχία της ΚΔ, εμείς συνεχίζουμε να ικανοποιούμε κάθε τους επιθυμία, δίνοντας παράλληλα υπόσταση σε ένα μόρφωμα “κράτους” το οποίο ουδείς αναγνωρίζει. Ως κίνημα, θεωρούμε ύψιστη υποχρέωση μας προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων της Κύπρου, να τους προφυλάξουμε από την λύση-διάλυση, η οποία θα μας στερεί το δικαίωμα επιστροφής στις πατρογονικές μας εστίες, και θα “ξεπλένει” τον Αττίλα από τους φόνους, τους βιασμούς και τα πάσης φύσεως εγκλήματα πολέμου τα οποία διέπραξε στα Ιερά χώματα της Μεγαλονήσου. Οφείλουμε, να προφυλάξουμε την Πατρίδα μας όχι μόνον από τους βαρβάρους που βρίσκονται “προ των πυλών”, αλλά και από τους ραγιάδες που την κυβερνούν και την κατάντησαν έρμαιο των τουρκικών συμφερόντων.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.