ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Σε οικονομικό αδιέξοδο το ψευδοκράτος



Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται το παράνομο ψευδοκράτος εξαιτίας του κλεισίματος των οδοφραγμάτων της ντροπής, ελέω κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον “Υπουργό” Δημοσιονομικών
Ολγκούν Αμτζιάογλου, η επιδημία του κορονοϊού έχει καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία των κατεχομένων καθώς προκάλεσε τεράστια μείωση στα έσοδα του ψευδοκράτους. Αναφορικά με τα έσοδα αυτά, σύμφωνα με τον Ο. Αμτζιάογλου για τον μήνα Μάρτιο υπήρξε πτώση 300 περίπου εκατομμυρίων ΤΛ σε σύγκριση με τον μ.ο. των μηνιαίων εσόδων του ψευδοκράτους. Οι προβλέψεις για τον Απρίλιο φαντάζουν ακόμη πιο δυσοίωνες για τους “αδελφούς” ημών. Ο “Υπουργός” μάλιστα, τόνισε ότι κύρια πηγή εσόδων του ψευδοκράτους αποτελούν τα οδοφράγματα και ο φόρος που προστίθεται στα προϊόντα που αγοράζουν οι επισκέπτες των κατεχομένων, κυρίως οι γνωστοί γραικύλοι που “λησμονώντας” την εισβολή και έκτοτε κατοχή από τον τούρκο εισβολέα, μεταβαίνουν στα κατεχόμενα μας εδάφη για φθηνά ψώνια, βενζίνη και καφεδάκι στο λιμάνι της Κερύνειας. Αξιοσημείωτο ότι σύμφωνα με τον εν λόγω “συμπατριώτη μας”, το κλείσιμο των οδοφραγματων συνέβαλε σε πτώση της τάξης του 80% στο εμπόριο της κατεχόμενης Κύπρου.

Από τις δηλώσεις του “υπουργού” αυτού, γίνεται ξεκάθαρο και για τους πλέον αδαείς συμπολίτες μας, ότι εμείς οι ίδιοι συντηρούμε οικονομικά την κατοχή της Πατρίδας μας. Προφανώς, όπου “εμείς” εννοούμε τους “ομοεθνείς μας” οι οποίοι για ένα πακέτο φτηνά τσιγάρα και βενζίνη επέλεξαν να ξεχάσουν τα εγκλήματα του Αττίλα εις βάρος του πολύπαθου λαού μας. Επέλεξαν να ξεχάσουν τους βιασμούς που υπέστησαν οι βασανισμένες Κύπριες. Επέλεξαν να ξεχάσουν τους 1619 αιχμαλώτους και ανάνδρως εκτελεσθέντες του 1974, η τυχή πολλών εκ των οποίων ακόμη αγνοείται. Δυστυχώς, το τραγικότερο ίσως γεγονός της όλης υπόθεσης είναι ότι μια μεγάλη μερίδα των νεοκυπρίων που επιλέγουν να μεταβούν στο ψευδοκράτος, είναι πρόσφυγες.

Τρανό παράδειγμα της μερίδας των “ομοεθνών” μας που αναφέρθηκαν παραπάνω αποτελούν φυσικά οι γνωστοί “βαστάζοι” των τουρκικών συμφερόντων, οι προσκυνημένοι της UniteCyprusNow. Σε ανακοίνωση της η ενδοτική αυτή οργάνωση, ως άξιο φερέφωνο του ψευδοκράτους, αναφέρεται στην ανάγκη διάνοιξης των οδοφραγμάτων από τις δύο “πλευρές”, τις οποίες παροτρύνουν “να μην αποδεχθούν την Πράσινη Γραμμή ως ένα σκληρό εσωτερικό σύνορο". Θεωρούμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε στους “συμπατριώτες” μας των UCN ότι δεν πρόκειται περί δύο “πλευρών”. Πρόκειται περί ενός Νόμιμου, Κυρίαρχου και Αναγνωρισμένου κράτους και ενός παράνομου μορφώματος-μαριονέτα της Τουρκίας. Όσον αφορά την Πράσινη γραμμή, ουδείς την θεωρεί “σκληρό εσωτερικό σύνορο”. Η Πράσινη γραμμή, αποτελεί την “Γραμμή Κατάπαυσης του Πυρός” καθότι εξαιτίας της βάρβαρης τουρκικής εισβολής, η Πατρίδα μας αποτελεί από το 1974 και εντεύθεν εμπόλεμη ζώνη. Η γραμμή αυτή λοιπόν, θα πάψει να υφίσταται όταν ζυγώσει η Άγια ώρα της Απελευθέρωσης της Κύπρου μας.

Πάγια θέση του Κινήματος μας αποτελεί το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ, μέχρι την στιγμή που η παράνομη κατοχή της Μεγαλονήσου θα εκλείψει και ο κάθε Έλληνας της Κύπρου θα μπορεί να επισκεφτεί ελεύθερα το σπίτι του, τον τόπο που κηδεύτηκαν οι προγόνοι του.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.