ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Κερνώντας ζιβανίες τον κατακτητή


Προοδευτική Αθήνας. Η παράταξη που «ανήκει» στον Ενωτικό Σύλλογο της ΕΦΕΚ, αλλά είναι υπέρμαχη της δια-λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Λάτρης του ό,τι έχει να κάνει με τον κατακτητή και πολέμια σε ό,τι θυμίζει Ελλάδα. Μας το απέδειξαν με πορείες τους, δηλώσεις τους και προτάσεις τους σε συνεδρίες του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, που διοργανώθηκε τις τελευταίες ημέρες, είδαμε με τα μάτια μας την πραγματικότητα που αρνούνται οι τουρκολάγνοι της Πουλίου. Στην πιο κάτω φωτογραφία βλέπουμε ξεκάθαρα στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης να κερνούν ζιβανία τον Τούρκο δήμαρχο της Ντερσίμ, Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου αυτό το γεγονός. Εμείς τους ξέρουμε από καιρό. Αποτελούν το Δούρειο Ίππο του κατακτητή. Όσο ο Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο, αυτοί πίνουν ζιβανίες με τους όμοιούς του. Ας συνεχίσουν να μπεκροπίνουν με αυτούς που βίασαν, σκότωσαν και λεηλάτησαν τη γη μας. Εμείς, θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τα λάβαρα του Ενωτικού Συλλόγου. Άραγε, θα δικαιολογηθούν για αυτό ή θα το προσπεράσουν;




Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.