ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Τα Ελληνικά F-16 στην Κύπρο και οι αντιδράσεις ΑΚΕΛ



Αρχικά να καλωσορίσουμε τους λεβέντες πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που πέταξαν ελεύθεροι στους ουρανούς της Ελληνικής Κύπρου με τα F-16 με την ευκαιρία της άσκησης "Ατσάλινο Βέλος".

Γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν στην Κύπρο, ΑΚΕΛ, και συγκεκριμένα του βουλευτή του, Γεωργίου Γεώργιου. Ο συγκεκριμένος κύριος, αν μας επιτρέπεται αυτός ο χαρακτηρισμός, σε εκπομπή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, καταφέρθηκε εναντίον του ερχομού των Ελληνικών αεροσκαφών, προσπαθώντας να πείσει τον τηλεθεατή ότι Κύπρος και Ελλάδα καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους.

Δεν είδαμε τον Γεωργίου και το κόμμα του να αντιδρούν όταν τούρκικα αεροσκάφη παραβίαζαν συνεχώς Ελληνικούς αιθέρες.

Δεν είδαμε τον Γεωργίου και το κόμμα του να αντιδρούν στις θηριωδίες της Τουρκίας στη Συρία έναντι των Κούρδων.

Δεν είδαμε τον Γεωργίου και το κόμμα του να αντιδρούν όταν χθες ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ανήρτησε ένα χάρτη που παρουσίαζε μια Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία περιλάμβανε τη μισή Ελλάδα (Μακεδονία, Κύπρο και άλλα νησιά).

Δεν τους είδαμε να αντιδρούν όταν ο Ακάρ αναφερόμενος σε αυτό τον χάρτη δήλωσε: «Δεν έχουμε βλέψεις για το έδαφος κανενός. Θα πάρουμε πίσω μόνο ό,τι μας ανήκει».

Καμία αντίδραση από τους απόγονους των προδοτών του αγώνα της ΕΟΚΑ ούτε και όταν ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Αν θέλετε να δείτε σφαγές αμάχων, κοιτάξτε την Κύπρο πριν από την τουρκική επέμβαση». Για το τελευταίο έχουμε τις επιφυλάξεις μας, καθώς οι γιαλαντζί κομμουνιστές τα ίδια λένε με τον Σουλτάνο.

Το Κίνημά μας, εμμένει στην ενεργοποίηση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου, το οποίο θα θωρακίσει τον Ελληνισμό από τυχόν απειλές και θα κλείσει τα στόματα στον κάθε ανθέλληνα ανά το παγκόσμιο. Φτάνει πια να ανεχόμαστε τον κάθε τυχόντα να αμφισβητεί την Ελληνικότητα της Γης μας. Ας διεκδικήσουμε τα δίκαιά μας κι ας υπερασπιστούμε τα χώματά μας.

Το ότι οι μόνοι που αντέδρασαν στα Ελληνικά μαχητικά είναι το ΑΚΕΛ και ο ψευδουπουργός Εξωτερικών, Οζερσάι, αυτό λέει πολλά.




Γραφείο Τύπου      

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.