ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Γραφείο στα κατεχόμενα εδάφη της Κ.Δ. θα λειτουργήσει ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Νιαζί Κιζιλγιουρέκ



Το γραφείο του θα εγκαινιαστεί στις 11 Οκτωβρίου, ως προσπάθεια να «φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στους Τουρκοκύπριους», όπως ο ίδιος δήλωσε. Το ΑΚΕΛ προσέτρεξε στην υπεράσπιση του “Κύπριου” Ευρωβουλευτή, υποστηρίζοντας μέσω ανακοίνωσης τους ότι όποιος αντιδρά στις απόψεις και τα έργα του ΑΚΕΛ και του εν λόγω “κυρίου” (που έχουν ως απώτερο σκοπό της επιβολή της ΔΔΟ, την περαιτέρω παγίωση του status quo και την εδραίωση της “ΤΔΒΚ” ως συνιστών κρατίδιο της “Ομόσπονδης Κύπρου), είναι εθνικά επιζήμιος καθώς “αυτές τις εθνικιστικές αντιδράσεις που εκμεταλλεύονται ξένοι και τουρκικοί κύκλοι”. Επιπρόσθετα, δήλωσαν ότι “Το ΑΚΕΛ υπενθυμίζει σε όσους δηλώνουν υπερασπιστές της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι θα πρέπει να την υπερασπίζονται για αυτό που είναι, κοινό σπίτι Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, όχι ένα δεύτερο ελληνικό κράτος”.

Στα στελέχη του ΑΚΕΛ, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η ΚΔ δεν αποτελεί απλά ένα “κοινό σπίτι Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων”, αλλά ένα Ενιαίο Κυρίαρχο κράτος, το οποίο “παρέλυσε” με την τουρκοανταρσία και “διαμελίστηκε” με την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα. Έκτοτε, η συντριπτική πλειοψηφία των Τ/Κ επέλεξε να μεταβεί στα κατεχόμενα, να καρπωθεί τους κόπους και τις περιουσίες των Ελλήνων της Κύπρου καταπατώντας τα δικαιώματα μας, αμφισβητώντας την ΜΟΝΗ κρατική οντότητα της Κύπρου και προσπαθώντας να πετύχουν την αναγνώριση ενός “κράτους”-παρωδίας, μαριονέτας της Τουρκίας. Είναι λοιπόν άξιον απορίας πως, ενώ οι πλείστοι τουρκοκύπριοι αρνούνται να αποδεχθούν την ιδιότητα του πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε συνδυασμό με τους τούρκους εντείνουν τις προσπάθειες υπόσκαψης της κρατικής υπόστασης της, το ΑΚΕΛ επιμένει στην “αθώωση” των τούρκων κατακτητών και στην απονομή δικαιωμάτων που ανήκουν αποκλειστικά στους Κύπριους πολίτες.

Εμείς, που δηλώνουμε “υπερασπιστές της Κυπριακής Δημοκρατίας” απαιτούμε την αλλαγή πολιτικής στο Κυπριακό, με στόχο την επίτευξη της πολυπόθητης ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. Απαιτούμε την επιστροφή ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑ στο τόπο καταγωγής του. Απαιτούμε την απομάκρυνση των στρατευμάτων του Αττίλα και την τιμωρία της τουρκίας για κάθε έγκλημα που διέπραξε στην Μεγαλόνησο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.