ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Πόσο πιο κάτω να πάει αυτή η κυβέρνηση;


Και εκεί που το μέλλον του Ελληνισμού της Κύπρου βρίσκεται σε αβεβαιότητα, εκεί που τα κυριαρχικά δικαιώματα καταπατώνται καθημερινά, εκεί που και το εναπομείναν τμήμα του νησιού βρίσκεται υπό τη δαμόκλειο σπάθη της εισβολής, βλέπουμε τον ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της 74ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, να παρακαλεί γονυπετώς τον Τσαβούσογλου να δώσουν τα χέρια. Να συμφωνήσουν την μετατροπή του νησιού σε τουρκικό προτεκτοράτο. Να διαγραφούν εν μία νυκτί χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας και να προδοθούν αγώνες περηφάνιας και αυταπάρνησης. Στο μεταξύ, ο Τσαβούσογλου "κάρφωσε" τον Αναστασιάδη ότι πρότεινε τη λύση Συνομοσπονδίας και πως έχει και τα πρακτικά.

Κατάφεραν οι μηδίσαντες να αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος, να ξεχάσουν την εισβολή και την κατοχή και να φτάσουν στο σημείο να εκστομίζουν ότι η μόνη λύση είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Η λύση που νομιμοποιεί την εισβολή και απενοχοποιεί την Τουρκία για τα ειδεχθή εγκλήματά της στην Κύπρο.

Το Κίνημά μας, από το πρώτο άκουσμα της λέξης Ομοσπονδίας, παραμένει αμετακίνητος πολέμιος της δια-λυσης αυτής και αγωνίζεται για την μοναδική δίκαιη λύση του Κυπριακού, την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Ντροπή θα γράψει η ιστορία
Οι ήρωες δεν πέθαναν για την Ομοσπονδία!




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.