ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Οριστική υποστολή ναζιστικής σημαίας απο την Ακρόπολη



Στις 12 Οκτωβρίου το 1944, η Ναζιστική σημαία υποστέλλεται οριστικά από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Η κατοχή της Αθήνας από τους ηττημένους του Β’ Παγκοσμίου τερματίζεται και ο λαός ξεχύνεται στους δρόμους για να πανηγυρίσει το τέλος της θλιβερής τούτης περιόδου. Η Ελλάς, για 1624 μέρες, δεινοπάθησε στα χέρια του άξονα, καθώς Γερμανοί, Ιταλοί και Βούλγαροι “ξέσκιζαν την σάρκα” της Πατρίδος μας, οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, την εξαθλίωση και εν τέλει στον θάνατο. Αξιομνημόνευτο το θάρρος, η τόλμη και η αυτοθυσία που επέδειξαν οι Ήρωες μας κατά την αντίσταση, “αναγκάζοντας” τον κατακτητή ,κατά την φυγή του, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη.

Δυστυχώς, η σημερινή Ελλάδα, ξανά γονατισμένη μπρος στους “αφέντες” της Ε.Ε., δεν θυμίζει το Έθνος που πρόταξε τα στήθη του στην μεγαλύτερη πολεμική μηχανή της τότε εποχής. Οι πολιτικάντηδες έχουν θέσει ως στόχο της μίζερης ύπαρξης τους, την παραπλάνηση του λαού από την Ιστορική Αλήθεια και την απομάκρυνση του από την Εθνική Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια.

Ως κίνημα, καλούμε τον κάθε Έλληνα να επιστρέψει στις εθνικές μας ρίζες. Ας επιστρέψουμε στον περήφανο Ελληνικό τρόπο ζωής, το οφείλουμε άλλωστε στους προγόνους μας. Μπρος στους ηρωικούς μας νεκρούς, κλίνουμε ευλαβικά το γόνι και ζητούμε ταπεινά συγχώρεση για την κατάντια στην οποία αφήσαμε την Μητέρα Πατρίδα να περιέλθει...




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.