ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η εθνική τουρκίας χαιρετά στρατιωτικά


Στρατιωτικά χαιρέτισαν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Τουρκίας μετά τον αγώνα με την Αλβανία, ως ένδειξη στήριξης και επιδοκιμασίας για τις θηριωδίες που διαπράττουν οι στρατιώτες τους έναντι του Κουρδικού Λαού στην Συρία.

Η εν λόγω ενέργεια, αποδεικνύει την ενότητα των βαρβάρων για κάθε έγκλημα που διαπράττουν κατά της ανθρωπότητας. Αποτελεί ακόμη μια απόδειξη για την ωμότητα, την απανθρωπιά που τους χαρακτηρίζει, όπως και για την έλλειψη κάθε ίχνους σεβασμού για την ανθρώπινη ζωή καθώς για την επίτευξη των επεκτατικών τους σχεδίων δεν διστάζουν να δολοφονήσουν εν ψυχρώ γυναικόπαιδα και να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες. Της ίδιας ένθερμης αποδοχής από τον Τουρκικό λαό θα τύγχανε πιθανή "ειρηνευτική επέμβαση" και στην μαρτυρική Κύπρο, παρ'όλα αυτά όμως μερίδα "ομοεθνών" μας συνεχίζει να τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η βάρβαρη Τουρκία θα σεβαστεί και θα τηρήσει τυχόν συμφωνία για λύση του Κυπριακού στα πλαίσια της ομοσπονδίας. Η παράνομη τουρκική εισβολή στην Συρία επιβεβαιώνει τον αδιάλλακτο και εγκληματικό χαρακτήρα της Τουρκίας, ενισχύοντας την ανάγκη για αντίσταση μέχρις εσχάτων στην προδοτική λύση της ομοσπονδίας, η οποία θα παγιώνει την παρουσία των Τούρκων στην Μεγαλόνησο εσαεί.

Ως θύματα της βαρβαρότητας του Αττίλα το 1974, διατρανώνουμε την πίστη μας στον Αγώνα των Κούρδων, στον οποίο θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες, όπως και στο βέβαιο της επιτυχούς του κατάληξης.



Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.