ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Στήριξει κατεχομένων για την εισβολή της τουρκίας στη Συρία



"Ο τουρκοκυπριακός λαός, όπως πάντα είναι στο πλευρό της Τουρκίας. Οι προσευχές μας είναι για τον στρατό μας και τα μεχμετζίκ μας."

Η δήλωση αυτή ανήκει στον "πρωθυπουργό" του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ. Παρόμοιες ευχές εξέφρασαν κι άλλοι αξιωματούχοι του ψευδοκράτους, καθώς και Τούρκοι πολίτες του εκτρώματος του Ντεκντάς.

Κι εμείς με τη σειρά μας αναρωτιόμαστε. Πού είναι όλοι αυτοί οι επαναπροσεγγιστές όταν τα αδέρφια τους δείχνουν την αμέριστη αγάπη τους προς τη δολοφόνο Τουρκία; Πού κρύβονται; Μήπως του συνδέει η ίδια αγάπη;

Και κάπου εδώ στην εξίσωση προστίθενται ο ευρωβουλευτής -πλέον- Νιαζί Κιζιλγιουρέκ και το κόμμα του Ακελ. Από ώρα σε ώρα αναμένεται να δώσει το παρών του στα εγκαίνια του γραφείου του Νιαζί στα κατεχόμενά μας εδάφη, ο Γενικός Γραμματέας του Ακελ, Άντρος Κυπριανού. Ξέχασαν το δικαίωμα των λαών για αυτοδιάθεση (πλην της Κύπρου βέβαια) και περιπλανούνται αμέριμνοι στη γη που λεηλατούν οι Τούρκοι για συλλογή ψήφων και εντυπώσεων, στηρίζοντας τον Ταγίπ Ερτνογάν και τα παιδιά του. Δε μας ξενίζει αυτό βέβαια, καθώς ο ίδιος ο Άντρος Κυπριανού φωτογραφήθηκε στο παρελθόν με φόντο τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ.

Όταν η Αισιέ αποφασίσει να έρθει ξανά διακοπές, ξέρουμε πολύ καλά σε ποιο στρατόπεδο θα ανήκουν όλα αυτά τα ανδρείκελα.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.