ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Δωλώσεις Άνδρου Κυπριανού για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου


Πριν από μερικές μέρες ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού έδωσε ρεσιτάλ με τις τραγελαφικές δηλώσεις του σχετικά με την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου αλλά και το ρόλο της Τουρκίας σε αυτό.

Ζήτησε να γίνει πρόταση για συμμετοχή της Τουρκίας σε συζητήσεις για το φυσικό αέριο. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «το πιο σημαντικό κατά την άποψη μας είναι ότι θα πρέπει να γίνει μια πρόταση η οποία θα στοχεύει στη συμμετοχή της Τουρκίας στις συζητήσεις για την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο».

Σχετικά με τα ενεργειακά δήλωσε ότι «πρέπει να καταθέσουμε ολοκληρωμένη πρόταση προς την Τουρκία, η οποία να απαντάει πρωτίστως στις ανησυχίες των Τουρκοκυπρίων και βέβαια, γιατί όχι, και στις ανησυχίες της Τουρκίας».
Η μηδενική εσωτερική και εξωτερική πολιτική της Κύπρου αλλά και της Ελλάδας αφήνει χώρο στην Τουρκία να «αλωνίζει» στη Μεσόγειο. Ο εμπαίκτης Άνδρος Κυπριανού επιλέγει να μην λαμβάνει υπόψιν του τις συνεχείς παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Ο μόνος στόχος του Άνδρου και της αριστεράς στην Κύπρο, η διάλυση του Εθνικού μας φρονήματος έτσι ώστε να μπορέσει να προωθήσει το σχέδιο «λύσης» του Κυπριακού προβλήματος, τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.



Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.