ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η Ενωτική ανήκει στους Ενωτικούς!



Ως ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ μόνο οργή μπορεί να μας προκαλέσει η παρακάτω φωτογραφία στην οποία διαφαίνεται καθαρότατα η πατριδοκαπηλία και η γνώστη συμφεροντολογική πάντα χρήση, του αστείρευτου και καλά «πατριωτισμού» για ψηφοθηρικούς εννοείται πάντα λόγους της ΦΠΚ Πρωτοπορίας Η.Β και κάθε άλλου παραρτήματος του εκτρώματος αυτού του Δημοκρατικού Συναγερμού και της νεολαίας του.

Για να τελειώνουμε με αυτούς.
Καταρχάς, το ένδοξο αυτό λάβαρο είναι άμεσα συνυφασμένο και αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ-ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, πράγμα και γεγονός που κατοχυρώνεται στο καταστατικό μας.
Σε περίπτωση που δεν το αντιλήφθηκαν, διαφαίνεται ο Παρθενώνας εντός της πολύπαθου μας Κύπρου. Επιπρόσθετα, εκφράζει τις θέσεις των ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ - ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ Ελλήνων της Κύπρου για τον διακαή πόθο της Ενώσεως με την αθάνατον Μητέρα Ελλάδα. ΟΧΙ των κομματικών φερεφώνων που εσείς είστε. Κάτι με το οποίο εσείς δεν έχετε ουδεμία σχέση. Η μόνη σας σχέση με την Ελλάδα είναι η αποκοπή του ομφάλιου λώρου με αυτήν, κάτι που ζήτησε ο ιδεολογικός σας πατέρας, Νίκος Αναστασιάδης.

Εν κατακλείδι, είναι ντροπή εσείς «κύριοι», που εξυπηρετείτε κομματικά συμφέροντα τα οποία απολύτως καμία σχέση με το καλό της πατρίδος μας δεν έχουν να χρησιμοποιείτε το ιερό αυτό σύμβολο ως μέσω προσέγγισης εθνικοφρόνων φοιτητών εν αγνοία τους με απώτερο σκοπό τη ψηφομάζωξη. Καλά κάνετε να μην παίρνετε στα χέρια σας ό,τι έχει να κάνει σχέση με την Ιερή Γαλανόλευκη, γιατί το λερώνετε. Η μόνη σημαία που σας αξίζει να κρατάτε είναι το τρίχρωμο πανί που θα είχαμε σαν «σημαία» αν ψηφιζόταν το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν. Δεν ξεχνάμε ποιοι το στήριξαν.





Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.