ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Δηλώσεις ΥΠΕΣ για τουρκικές σφαίρες και δακρυγόνα εναντίων των Ελλήνων στον ΈβροΟ Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι «Α Χαμπέρ» με αφορμή το «Προσφυγικό» πρόβλημα όπως το χαρακτηρίζει , παραδέχτηκε πως οι Τούρκικες δυνάμεις βομβάρδιζαν την Ελληνική πλευρά για ώρες με πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «150.600 άνθρωποι διέσχισαν τα σύνορα, ενώ στο Παζάρκουλε περιμένουν ακόμη 4.600 άτομα. Βομβαρδίζαμε την απέναντι πλευρά για ώρες με σφαίρες και δακρυγόνα και θα το ξανακάνουμε.» Συνέχισε λέγοντας πως: «Οι διελεύσεις συνεχίζονται, δεν σταμάτησαν». Μάλιστα, προειδοποίησε την Ελλάδα ότι «όσο συνεχίζει τις επιθέσεις (στα σύνορα), η Τουρκία θα απαντάει»

Την ίδια ώρα Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τις πληροφορίες ότι ο προσφυγικός καταυλισμός στα ελληνοτουρκικά σύνορα διαλύεται και εκτίμησε ότι οι μετανάστες μεταφέρονται στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε, παράλληλα, ότι η διάταξη των ελληνικών δυνάμεων παραμένει η ίδια και ενημέρωσε ότι εντός των ημερών θα μεταβεί ο ίδιος στην περιοχή του Έβρου προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση.

Ως ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει ακάθεκτη με τα μέτρα που έχει πάρει για την προάσπιση των συνόρων μας.Στο τέλος θα νικήσουμε.Στο τέλος ο Ερντογάν θα ηττηθεί.
Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.